mixaloliakos
Επίθεση από υποστηρικτές του Νίκου Μιχαλολιάκου καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν φωτορεπόρτερ που κάλυπταν τα γεγονότα αναφορικά με τις συλλήψεις των ηγετικών στελεχών της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Επίθεση από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής δέχτηκε έξω από το σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ που βρίσκονταν εκεί μαζί με άλλους συναδέλφους του και τηλεοπτικά συνεργεία για την κάλυψη της σύλληψης του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ καταγγέλλει ότι «ενώ στεκόμασταν απέναντι από την πύλη της πολυκατοικίας, κινήθηκαν εναντίον μας, ήρθαν πάνω μας και μας επιτέθηκαν», ο οποίος περιγράφει ως δράστες «4-5 άτομα, ομοιόμορφα ντυμένα, με μαύρη κουκούλα και μπουφάν που έκρυβαν εντελώς τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και μαύρα γυαλιά». Αφού έσπρωξαν όλους τους φωτορεπόρτερ και τους εικονολήπτες, κατάφεραν να απομονώσουν κάποιους από αυτούς τους οποίους και χτύπησαν. «Με χτυπήσανε, μου έριξαν τη φωτογραφική μηχανή κάτω, χάλασαν τα καλώδια σύνδεσης...», αναφέρει. 

«Εμένα με εμπόδισαν να κάνω τη δουλειά μου όπως έπρεπε. Κάποιοι συνάδελφοι ξέφυγαν και κατάφεραν να πάρουν φωτογραφίες. Στα βίντεο φαίνεται η αναστάτωση αλλά όλοι προσπαθούσαν να εστιάσουν στον Μιχαλολιάκο και όχι σε αυτό που συνέβαινε σε εμάς», συμπληρώνει ο φωτορεπόρτερ. Καταγγελία έγινε και στην Άμεση Δράση αφού ο φωτορεπόρτερ κάλεσε αμέσως το 100 και τους ενημέρωσε για την επίθεση.

Υπενθυμίζεται ότι τα εν λόγω σκηνικά συνεχίστηκαν και έξω από τη ΓΑΔΑ όπου μεταφέρθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος, με την κόρη του, Ουρανία, να υβρίζει και να κάνει άσεμνες χειρονομίες σε φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tempi
Απεργιακή κινητοποίηση του ΕΚΑ στις 28 Φεβρουαρίου για τα τρία χρόνια από το δυστύχημα στα Τέμπη
Στο ψήφισμά του, το ΕΚΑ τονίζει με έμφαση ότι «τρία χρόνια μετά, δεν μπορούμε και δεν θα συνηθίσουμε το έγκλημα», υπογραμμίζοντας πως η σύγκρουση των...
Απεργιακή κινητοποίηση του ΕΚΑ στις 28 Φεβρουαρίου για τα τρία χρόνια από το δυστύχημα στα Τέμπη
Κυριάκος Αναστασιάδης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσ/νικης
ΑΠΘ για επεισόδια στην Πολυτεχνική: Πρυτανεία και Υπουργείο Παιδείας βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά
«Έχουμε πλήρη επίγνωση των ευθυνών μας» - Δήλωση των Πρυτανικών Αρχών ΑΠΘ για τα επεισόδια στην Πολυτεχνική
ΑΠΘ για επεισόδια στην Πολυτεχνική: Πρυτανεία και Υπουργείο Παιδείας βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά
Γεωργία Ανδρέου, πρόεδρος ΕΛΙΔΕΚ
ΕΛΙΔΕΚ: Η καθηγήτρια Γεωργία Ανδρέου νέα Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου
Η διακεκριμένη ακαδημαϊκός του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γεωργία Ανδρέου, νέα πρόεδρος στο Επιστημονικό Συμβούλιο του ΕΛ.ΙΔ.Ε.Κ.
ΕΛΙΔΕΚ: Η καθηγήτρια Γεωργία Ανδρέου νέα Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου