Χρυσή Αυγή: Ξεκίνησαν οι συλλήψεις - Τραμπουκισμοί κατά δημοσιογράφων έξω από το σπίτι του Ν. Μιχαλολιάκου
Σε εξέλιξη η διαδικασία των συλλήψεων των καταδικασθέντων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής - Προκαλούν ακόμα και τώρα χρυσαυγίτες οπαδοί του Νίκου Μιχαλολιάκου

Στη ΓΑΔΑ έφτασε η απόφαση που δεν δίνει ανασταλτικό χαρακτήρα στο διευθυντήριο και σε όσα μέλη της Χρυσής Αυγής καταδικάστηκαν. Πλέον η αστυνομία βρίσκεται καθ’ οδόν για τα σπίτια των καταδικασθέντων για διεύθυνση και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που δεν έλαβαν αναστολή, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι συλλήψεις.

Εκτός των πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, καθώς και τους επίσης καταδικασθέντες, προερχόμενους από τον πυρήνα της Νίκαιας, Γιώργο Πατέλη και Ιωάννη Καζαντζόγλου, οι οποίοι παραδόθηκαν σε τοπικά αστυνομικά τμήματα και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, αστυνομικά κλιμάκια σπεύδουν για να πραγματοποιήσουν τις συλλήψεις των υπολοίπων.

Σε αυτούς που παραδόθηκαν αυτοβούλως προστέθηκαν λίγη ώρα αργότερα ο Αναστάσιος Πανταζής, ο Μάρκος Ευγενικός, Μάριος Αναδιώτης καθώς και ο Γιώργος Τσακανίκας.  Ένας ακόμα από τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, ο Ιωάννης- Βασίλειος Κομιανός, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Κέρκυρα.

Όλοι οι καταδικασθέντες που παρουσιάζονται ή θα συλληφθούν από τις ομάδες της Ασφάλειας, οδηγούνται στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία μέχρι την μεταγωγή τους στις φυλακές.

Την ίδια ώρα, χρυσαυγίτες οπαδοί του Νίκου Μιχαλολιάκου εξακολουθούν να προκαλούν, υβρίζοντας και τραμπουκίζοντας δημοσιογράφους που κάλυπταν την αποχώρηση του αρχηγού της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης από το σπίτι του, προκειμένου να παραδοθεί.

Δείτε το βίντεο του news247.gr:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 30-11

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ακινητα
Αεροφωτογραφίες, drones και δορυφόρος για τον εντοπισμό των αυθαιρέτων - Τι προβλέπεται για την εκτός σχεδίου δόμηση
Τι δρομολογείται για τα αυθαίρετα κτίσματα
Αεροφωτογραφίες, drones και δορυφόρος για τον εντοπισμό των αυθαιρέτων - Τι προβλέπεται για την εκτός σχεδίου δόμηση