mixaloliakos diki xrisis avgis
Στη ΓΑΔΑ μαζί με τους καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Κασιδιάρη, Γερμενή και Ηλιόπουλο, ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Ύβρεις και τραμπουκισμοί κατά δημοσιογράφων από την Ουρανία Μιχαλολιάκου

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου και τη μη χορήγηση αναστολής των ποινών των καταδικασθέντων.

Ο ίδιος παρουσιάστηκε νωρίτερα στο Αστυνομικό Τμήμα της Πεύκης, μαζί με την κόρη του Ουρανία Μιχαλολιάκου, η οποία παραπλάνησε τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από το ΑΤ ο Μιχαλολιάκος με υπηρεσιακό όχημα μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, ενώ τον συνόδευε με δικό της αυτοκίνητο η κόρη του μαζί με την καταδικασθείσα, αλλά με αναστολή μητέρα της Ελένη Ζαρούλια.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου μάλιστα επιτέθηκε με ύβρεις στους δημοσιογράφους μέσα από το αυτοκίνητό της, ενώ ανάλογες σκηνές διαδραματίστηκαν κι έξω από ΑΤ Πεύκης.

Ο αρχηγός της ΧΑ οδηγήθηκε στον έβδομο όροφο, στο τμήμα αναζητήσεων, όπου βρίσκονται ήδη οι Κασιδιάρης, Γερμενής και Ηλιόπουλος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα