xardalias
Επτά τροποποιήσεις στο πλαίσιο των μέτρων ενάντια στον κορονοϊό και στο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Αλλαγές στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού, καθώς και στο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας, ο οποίος έκανε «πρεμιέρα» χτες, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και διαχείρισης κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση της Τρίτης για τον κορονοϊό.

Οι επτά τροποποιήσεις στον χάρτη έχουν ως εξής:

1. Χρήση μάσκας υποχρεωτική σε χώρους εργασίας και εξωτερικούς με συγχρωτισμού σε όλη τη χώρα.

2. Δεν επιτρέπεται η λειτουργία της εστίασης και των κέντρων ψυχαγωγίας από 01:00 έως 05:00 στο επίπεδό 1, από 12:30 έως 05:00 στο επίπεδο 2, από 00:00 έως 05:00 στο επίπεδο 3.

3. Ανώτατο όριο για συναθροίσεις: στο επίπεδο 1 τα 100 άτομα, στο επίπεδο 2 τα 50 άτομα, στο επίπεδο 3 τα 9 άτομα.

4. Αναλογικοί κανόνες τετραγωνικών σε συνέδρια, χώρους λατρείας, μουσεία.

5. Όρια πληρότητας σε θέατρα, συναυλίες και κινηματογράφους: 65% πληρότητα στο επίπεδο 1, 50% πληρότητα στο επίπεδο 2 και 30% πληρότητα στο επίπεδο 3.

6. Όρια πληρότητας σε εστίαση 80% στο επίπεδο 1, 65% στο επίπεδο 2, 50% στο επίπεδο 3.

7. Χρήση μάσκας σε γυμναστήρια για προσωπικό και αθλούμενους. Χρήση μάσκας υποχρεωτική για χώρους υποδοχής, αναμονής και αποδυτήρια, καθώς και στα ομαδικά μαθήματα , στην περίπτωση των επιπέδων 2 και 3, όταν δεν μπορούν να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες αποστάσεις των 2 μέτρων μεταξύ των αθλουμένων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα