Πάτρα: Κρούσμα κορονοϊού σε αστυνομικό
Θετικός στον κορονοϊό διαστυνομικός στην Πάτρα, με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας να ζητά περισσότερα τεστ για τους κρατούμενους

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, Χάρης Τσίτσικας, δήλωσε στο Mega ότι μετά τα δύο θετικά κρούσματα σε κρατούμενους, ζητούν τεστ σε όλους προτού μπουν στα κρατητήρια, προκειμένου να περιορίσουν τη διασπορά του ιού.

Όσον αφορά στους αστυνομικούς υπαλλήλους, έγιναν τεστ την Πέμπτη σε όλους όσοι ήρθαν σε επαφή με τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα και μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως νοσεί ένας αστυνομικός.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Πάτρας είναι επιφορτισμένοι και με τον έλεγχο τήρησης των πρόσθετων μέτρων στην περιοχή, καθώς έχει γίνει μερικό lockdown στην Αχαΐα μετά την αύξηση των κρουσμάτων τις προηγούμενες ημέρες.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα