ektakto alfavita
Αρκετά κάτω από τα 200 τα κρούσματα του κορονοϊού για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα

168 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης ο ΕΟΔΥ. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8987, εκ των οποίων το 55.4% άνδρες.

1910 (21.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 4074 (45.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

31 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 9 (29.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 38.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 143 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος,  έχουμε 1 ακόμα καταγεγραμμένο θάνατο και  243 θανάτους συνολικά στη χώρα. 84 (34.7%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 77 έτη και το 94.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νοσοκομείο παιδιά
Καλλιθέα: Βελτίωση για το 2,5 ετών κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι – «Γύρισα το βλέμμα μου για ένα λεπτό»
Αισιοδοξία από τους γιατρούς – Τι λέει ο πατέρας για το συμβάν
Καλλιθέα: Βελτίωση για το 2,5 ετών κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι – «Γύρισα το βλέμμα μου για ένα λεπτό»
νικος
Σκάνδαλο με την περιουσία Σεργιανόπουλου: Υποψία πλαστότητας στη διαθήκη του αδελφού του
Γραφολογική εξέταση φέρνει στο φως πιθανή πλαστογραφία, ενώ συγγενείς και αρχές ερευνούν την εκμετάλλευση των κληρονομικών στοιχείων
Σκάνδαλο με την περιουσία Σεργιανόπουλου: Υποψία πλαστότητας στη διαθήκη του αδελφού του