Λουκέτα σε δύο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, για μη έκδοση αποδείξεων
Σημειώνεται ότι, πέραν του λουκέτου, οι επιχειρήσεις αυτές ελέγχονται ως προς την ακρίβεια των βιβλίων και των δηλωθέντων στοιχείων τους.

Λουκέτα για σε δύο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, για μη έκδοση αποδείξεων, έβαλαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων τις τελευταίες ημέρες.

   Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ελέγχους, που πραγματοποίησαν ο ελεγκτές της ΑΑΔΕ το βράδυ της Πέμπτης διαπίστωσαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 4.500 ευρώ στο εστιατόριο COYA, ενώ το βράδυ της Παρασκευής στο εστιατόριο INTERNI δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 2.100 ευρώ.

   Και τα δύο καταστήματα σφραγίστηκαν για 48 ώρες, από το απόγευμα της Παρασκευής το πρώτο και το δεύτερο από το απόγευμα του Σαββάτου.

   Σύμφωνα πηγές της ΑΑΔΕ, η έφοδος των ελεγκτών γίνεται σχεδιασμένα, 15 με 20 λεπτά πριν τις 12, δηλαδή λίγο πριν κλείσουν τα καταστήματα (λόγω του τοπικού lockdown για τον κορονοϊό). Πρόκειται, δηλαδή, για ώρα, που ουδείς περιμένει ελεγκτές όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

   Σημειώνεται ότι, πέραν του λουκέτου, οι επιχειρήσεις αυτές ελέγχονται ως προς την ακρίβεια των βιβλίων και των δηλωθέντων στοιχείων τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πορεια γρηγοροπουλου
Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν το Σάββατο
17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Ποιοι σταθμοί του Μετρό κλείνουν το Σάββατο
seminaria_3.jpg
Καταγγελία: Εκπαιδευτικοί καλούνται σε επιμόρφωση εκτός εργασιακού ωραρίου
«Δεν είναι υποχρέωση στον προσωπικό μας χρόνο» - Θύελλα αντιδράσεων στους εκπαιδευτικούς για σεμινάρια εκτός ωραρίου
Καταγγελία: Εκπαιδευτικοί καλούνται σε επιμόρφωση εκτός εργασιακού ωραρίου