Σύμφωνα με την «Καθημερινή», από τις αρχές του μήνα μέχρι την Τετάρτη 19 Αυγούστου καταγράφηκαν 70 κρούσματα σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.
Στη χθεσινή σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για τον κορονοϊό αποφασίστηκε να δοθεί αυστηρή σύσταση στους διοικητές των νοσοκομείων για απαρέγκλιτη τήρηση των κανόνων από το υγειονομικό προσωπικό.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι «είμαστε πάντα έτοιμοι να επικαιροποιήσουμε και να ενισχύσουμε περισσότερο αυτά τα μέτρα, στηριζόμενοι πάντα σε πραγματικά δεδομένα, τα οποία δίνουμε στη δημοσιότητα κάθε μέρα με απόλυτη διαφάνεια». Το υπουργείο Υγείας έχει δώσει άλλωστε εντολή να υποβάλλονται σε τεστ όσοι εργαζόμενοι του ΕΣΥ επιστρέφουν από άδεια.
Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας, Γιάννης Κωτσιόπουλος δήλωσε στην εφημερίδα ότι «είμαστε σε συνεχή συνεργασία με τις διοικήσεις των νοσοκομείων για το πώς θα θωρακιστεί καλύτερα το σύστημα και πώς εφόσον υπάρχουν κενά θα καλυφθούν».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom