Ένα σχέδιο που ανατρέπει τα δεδομένα στο γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού φέρεται να ετοιμάζει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του SDNA, ο Γ. Αλαφούζος ετοιμάζεται να προτείνει σε κυβέρνηση και δήμο Αθηναίων την ανακατασκευή/ανάπλαση του ιστορικού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Το σχέδιο, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, προβλέπει την κατασκευή γηπέδου 22.000 θέσεων με την ανέγερση δύο πρόσθετων εξεδών στην Τσόχα και την Αλεξάνδρας και με έργα ανάπτυξης στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις.
Μάλιστα, κονδύλι ύψους 7 εκ. ευρώ έχει ήδη εγκριθεί από την Περιφέρεια Αττικής το 2014, ενώ θα μπορούσαν να εξασφαλισθούν πρόσθετες πιστώσεις είτε από την Περιφέρεια είτε από ιδία κεφάλαια που θα απαιτηθούν.
Τα παραπάνω αποτελούν προς το παρόν σκέψεις και σχέδια του επιτελείου του Γ. Αλαφούζου, ωστόσο η ανάπλαση της Λεωφόρου θα μπορούσε να προστεθεί ως εναλλακτική, σε περίπτωση «ναυαγίου» του γηπέδου του Βοτανικού.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ