Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Βασίλη Μάγγου - «Αθάνατος» φώναζαν αποχαιρετώντας τον
Πλήθος κόσμου είπε χθες το τελευταίο «αντίο» στον 26χρονο Βασίλη Μάγγο - Ο πατέρας του είχε καλύψει το πρόσωπο με μια φωτογραφία του παιδιού του που έγραφε ότι είχε γράψει ο γιος του «Ας μη νικήσουμε θα πολεμάμε πάντα»

Πλήθος κόσμου είπε χθες το τελευταίο «αντίο» στον 26χρονο Βασίλη Μάγγο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από τη μητέρα του το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, ένα μηνά μετά τον ξυλοδαρμό και τον βασανισμό του στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Συγγενείς, φίλοι, αλληλέγγυοι και οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας Νίκη Βόλου κατέκλυσαν κυριολεκτικά την εκκλησία των Εισοδίων της Θεοτόκου Άνω Βόλου για να αποχαιρετήσουν τον 26χρονο.

Όπως μεταδίδει το magnesianews.gr, μετά το τέλος της τελετής και αφού οι στενοί συγγενείς του μίλησαν και απήγγειλαν στίχους που είχε γράψει συγγενικό του πρόσωπο, για να αποχαιρετήσουν τον άτυχο 26χρονο, οι γονείς και η αδελφή του κάλυψαν τα πρόσωπά τους με μια φωτογραφία του Βασίλη και με δημοσιεύματα εφημερίδας που είχε φωτογραφία από τον ξυλοδαρμό του πριν ένα μήνα από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο πατέρας του είχε καλύψει το πρόσωπο με μια φωτογραφία του παιδιού του που έγραφε ότι είχε γράψει ο γιος του «Ας μη νικήσουμε θα πολεμάμε πάντα» και η μητέρα και η αδελφή του φωτογραφίες δημοσιεύματος σε ζωνάρι συγκεκριμένης εφημερίδας που έδειχναν τον νεαρό πεσμένο, να τον χτυπούν αστυνομικοί έξω από τα Δικαστήρια, με τίτλο του ρεπορτάζ «δεν μπορώ να πάρω ανάσα».

Επιθυμία της οικογένειας ήταν να μην καταγράψουν οι δημοσιογράφοι το συγκεκριμένο πλάνο, ενώ οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα φωνάζοντας «Αθάνατος» και αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο τον 26χρονο.

Επίσης μέλη της επιτροπής πολιτών πήγαν πλακάτ που έγραφαν «Όχι στη βία της εξουσίας», «Και ας μη νικήσομε θα πολεμάμε πάντα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις

«Έβλεπα τον γιο μου να καταρρέει και δεν ήξερα το γιατί»: Η μάχη μιας εκπαιδευτικού με τη δυσλεξία

Πώς τα χρήματά σας «φεύγουν» αθόρυβα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό

Σπίτι με 50 ευρώ το μήνα για δημόσιους υπαλλήλους: Το νέο πρόγραμμα που αλλάζει τα δεδομένα

 

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

viasmos-fovos-bullying
Φονικό στις Σέρρες: «Αν ο 17χρονος έφυγε από τα χέρια μου ζητάω συγγνώμη από την οικογένεια» λέει ο 16χρονος
Δολοφονία 17χρονου στις Σέρρες: Oι πρώτες δηλώσεις του 16χρονου κατηγορούμενου
Φονικό στις Σέρρες: «Αν ο 17χρονος έφυγε από τα χέρια μου ζητάω συγγνώμη από την οικογένεια» λέει ο 16χρονος
Αγρότες με τρακτέρ
Οι αγρότες στο Μαξίμου: Ανοίγουν σταδιακά οι δρόμοι - Την Τρίτη η κρίσιμη συνάντηση
Αποδέχονται οι αγρότες την πρόσκληση για συνάντηση την Τρίτη στο Μαξίμου, ανοίγουν αύριο οι δρόμοι με τα τρακτέρ στην άκρη
Οι αγρότες στο Μαξίμου: Ανοίγουν σταδιακά οι δρόμοι - Την Τρίτη η κρίσιμη συνάντηση