Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Βασίλη Μάγγου - «Αθάνατος» φώναζαν αποχαιρετώντας τον
Πλήθος κόσμου είπε χθες το τελευταίο «αντίο» στον 26χρονο Βασίλη Μάγγο - Ο πατέρας του είχε καλύψει το πρόσωπο με μια φωτογραφία του παιδιού του που έγραφε ότι είχε γράψει ο γιος του «Ας μη νικήσουμε θα πολεμάμε πάντα»

Πλήθος κόσμου είπε χθες το τελευταίο «αντίο» στον 26χρονο Βασίλη Μάγγο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από τη μητέρα του το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, ένα μηνά μετά τον ξυλοδαρμό και τον βασανισμό του στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Συγγενείς, φίλοι, αλληλέγγυοι και οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας Νίκη Βόλου κατέκλυσαν κυριολεκτικά την εκκλησία των Εισοδίων της Θεοτόκου Άνω Βόλου για να αποχαιρετήσουν τον 26χρονο.

Όπως μεταδίδει το magnesianews.gr, μετά το τέλος της τελετής και αφού οι στενοί συγγενείς του μίλησαν και απήγγειλαν στίχους που είχε γράψει συγγενικό του πρόσωπο, για να αποχαιρετήσουν τον άτυχο 26χρονο, οι γονείς και η αδελφή του κάλυψαν τα πρόσωπά τους με μια φωτογραφία του Βασίλη και με δημοσιεύματα εφημερίδας που είχε φωτογραφία από τον ξυλοδαρμό του πριν ένα μήνα από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ο πατέρας του είχε καλύψει το πρόσωπο με μια φωτογραφία του παιδιού του που έγραφε ότι είχε γράψει ο γιος του «Ας μη νικήσουμε θα πολεμάμε πάντα» και η μητέρα και η αδελφή του φωτογραφίες δημοσιεύματος σε ζωνάρι συγκεκριμένης εφημερίδας που έδειχναν τον νεαρό πεσμένο, να τον χτυπούν αστυνομικοί έξω από τα Δικαστήρια, με τίτλο του ρεπορτάζ «δεν μπορώ να πάρω ανάσα».

Επιθυμία της οικογένειας ήταν να μην καταγράψουν οι δημοσιογράφοι το συγκεκριμένο πλάνο, ενώ οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα φωνάζοντας «Αθάνατος» και αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο τον 26χρονο.

Επίσης μέλη της επιτροπής πολιτών πήγαν πλακάτ που έγραφαν «Όχι στη βία της εξουσίας», «Και ας μη νικήσομε θα πολεμάμε πάντα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο πρύτανης του ΔΠΘ
O Φώτης Μάρης (Πρύτανης στο ΔΠΘ) στο alfavita.gr: Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο γίνεται πρότυπο δημόσιο πανεπιστημιακό ίδρυμα
Το ΔΠΘ αποτελεί σήμερα το μοναδικό Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης που εδρεύει στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και παρουσία σε επτά (7)...
O Φώτης Μάρης (Πρύτανης στο ΔΠΘ) στο alfavita.gr: Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο γίνεται πρότυπο δημόσιο πανεπιστημιακό ίδρυμα
ekpaieytikos
Όταν το σχολείο γίνεται… ψηφιακός λαβύρινθος: Ακόμη και σε ένα σχολείο γεμάτο οθόνες, ο πιο φωτεινός «διαδραστικός πίνακας» παραμένει το πρόσωπο του εκπαιδευτικού.
Οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί της παλιότερης γενιάς μπήκαν στο σχολείο για να μιλήσουν σε παιδιά, όχι σε μηχανές. Για να κοιτάζουν τα μάτια των...
Όταν το σχολείο γίνεται… ψηφιακός λαβύρινθος: Ακόμη και σε ένα σχολείο γεμάτο οθόνες, ο πιο φωτεινός «διαδραστικός πίνακας» παραμένει το πρόσωπο του εκπαιδευτικού.
kathigites
Υπουργείο Παιδείας: Τι αλλάζει με το εργασιακό ωράριο των εκπαιδευτικών
Ωράριο εκπαιδευτικών: Τι ισχύει με τις εφημερίες, τις εξωδιδακτικές εργασίες και την απαλλαγή
Υπουργείο Παιδείας: Τι αλλάζει με το εργασιακό ωράριο των εκπαιδευτικών
malia
Λούσιμο: H ιαπωνική τεχνική για δυνατά και λαμπερά μαλλιά
Στην Ιαπωνία, το λούσιμο δεν είναι μια βιαστική κίνηση ρουτίνας, αλλά μια τελετουργία φροντίδας που συνδυάζει τεχνική, χαλάρωση και βαθιά περιποίηση.
Λούσιμο: H ιαπωνική τεχνική για δυνατά και λαμπερά μαλλιά