Εύβοια: Με ταξί και σημείωμα «είμαστε ύποπτα κρούσματα κορονοϊού» έστειλαν στο νοσοκομείο το ζευγάρι των Σέρβων (Βίντεο)
Το ζευγάρι πήρε ταξί για το κέντρο υγείας της Ιστιαίας από όπου τού δόθηκε το σημείμα, έπειτα επιβιβάστηκε σε πλοίο, πήρε ξανά ταξί και μετέβη στο νοσοκομείο της Λαμίας

Δύο ταξί και κρατώντας σημείωμα που έγραφε στα ελληνικά «είμαστε ύποπτα κρούσματα κορονοϊού» φέρεται να μετακινήθηκε το ζευγάρι των Σέρβων από την Αιδηψό μέχρι το νοσοκομείο Λαμίας, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι θετικό στον ιό.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Live News» του MEGA, το ζευγάρι έφτασε στο νοσοκομείο της Λαμίας περίπου στις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης και χρησιμοποίησε δύο ταξί για να μεταβεί εκεί.

Συγκεκριμένα, πήραν ταξί από το ξενοδοχείο για το κέντρο υγείας της Ιστιαίας, από όπου τους είπαν ότι πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Έτσι μπήκαν στο φέρι και πέρασαν στην Αρκίτσα. Φτάνοντας στην Αρκίτσα το ζευγάρι, το οποίο δεν μιλάει και ελληνικά, είχε ένα χαρτί το οποίο έγραφε ότι είναι ύποπτα κρούσματα για κορονοϊό και ότι έπρεπε να κάνουν τεστ, με το οποίο μετακινούνταν.

Στη συνέχεια βρήκαν μόνοι τους ταξί έξω από το πορθμείο της Αρκίτσας, πιθανότατα έδειξαν αυτό το μήνυμα και στην οδηγό ταξί, η οποία τους μετέφερε στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Οι τοπικοί φορείς πραγματοποίησαν σύσκεψη στο δημαρχείο της Αιδηψού, όπου και συζητήθηκε πώς θα γίνει η ιχνηλάτηση αλλά και πώς θα μεταφερθούν τα τρία γκρουπ των Σέρβων, που ήταν με το ζευγάρι για να γίνουν τα τεστ.

Το πρωί της Τετάρτης έγινε τηλεδιάσκεψη όπου υπογράφηκε συμφωνία μ' ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο, το ξενοδοχείο καραντίνας, στο οποίο έχει μεταβεί ήδη κινητή μάδα του ΕΟΔΥ και η οποία πραγματοποιεί ελέγχους στο γκρουπ.

Όσοι βρεθούν θετικοί στον ιό θα παραμείνουν στο ξενοδοχείο καραντίνας, ενώ οι υπόλοιποι θα μεταφερθούν σε άλλα καταλύματα.

Ταυτόχρονα οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας διεμήνυσαν ότι δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία, καθώς οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν έκαναν συχνές μετακινήσεις και κυρίως πήγαιναν από το ξενοδοχείο στη θάλασσα και το αντίστροφο.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα