ΕΦΚΑ: Κάλεσαν την αστυνομία ασφαλισμένοι που δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν
Ταλαιπωρία στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Δημοκρίτου, στην Αθήνα

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του enikos.gr, από το πρωί της Πέμπτης πολίτες που έχουν κλείσει ραντεβού δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν. Όπως υποστηρίζει ο αναγνώστης που έστειλε και την φωτογραφία στο enikos.gr, δημιουργήθηκαν ουρές και κανείς ασφαλισμένος δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί. Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν απαντά κανείς στα τηλέφωνα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κλείσουν εκ νέου ραντεβού όσοι το έχασαν σήμερα, χωρίς δική τους υπαιτιότητα, όπως σημειώνει.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, ενώ ένας πολίτης δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση, καθώς, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο αναγνώστης, οι υπεύθυνοι του είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι, επειδή το προσωπικό λείπει με άδειες ειδικού σκοπού. Σε επικοινωνία του enikos.gr με στελέχη του ΕΦΚΑ απάντησαν ότι ο συγκεκριμένος ασφαλισμένος πήγε να παρακάμψει τη σειρά των προγραμματισμένων ραντεβού του και ήθελε να εξυπηρετηθεί νωρίτερα. "'Υπάρχουν υπάλληλοι. Όσοι έχουν ραντεβού εξυπηρετούνται κανονικά", ξεκαθαρίζουν υψηλόβαθμα στελέχη του ΕΦΚΑ που έλαβαν γνώστη του περιστατικού. 

Διαβάστε Επίσης:
 

ΑΣΕΠ: Tο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ με ανοικτές αιτήσεις

 

Παν.Αιγαίου: Έκπτωση σε σεμινάρια Σχολική Ψυχολογίας ή Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

 

ΒΡΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

 

 

 

σχετικά άρθρα

Λαμία: Εισαγγελική παρέμβαση για μαθητικές καταλήψεις και προσφυγόπουλα στα Καμένα Βούρλα
Λαμία: Εισαγγελική παρέμβαση για μαθητικές καταλήψεις και προσφυγόπουλα στα Καμένα Βούρλα
Τριπλή εισαγγελική παρέμβαση για σχολικές καταλήψεις, επεισόδια στα Καμένα Βούρλα, με αφορμή την άφιξη προσφυγόπουλων και πλημμύρες
Λαμία: Εισαγγελική παρέμβαση για μαθητικές καταλήψεις και προσφυγόπουλα στα Καμένα Βούρλα