Πτήση πάνω από τη Λαυρεωτική Ριβιέρα, ένα από τα ομορφότερα μέρη της Αττικής (Βίντεο)
Πανέμορφες εικόνες από το «νησί της Αττικής»

Ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού έκανε ήδη την εμφάνισή του και μάλιστα με θερμοκρασιακά ρεκόρ. είναι προ το πυλών αλλά θα το ξεπεράσουμε και αυτό. Πολλοί κάτοικοι της Αττικής ήδη σκέφτονται το δρόμο για την παραλία.

Έτσι, η ομάδα Up Stories επέλεξε να παρουσιάσει τη Λαυρεωτική Ριβιέρα, την οποία χαρακτηρίζει ως "το νησί της Αττικής".

Για τους περισσότερους Αθηναίους η ριβιέρα της Αττικής είναι το κομμάτι από την Γλυφάδα μέχρι το Λαγονήσι. Για αυτούς που γνωρίζουν όμως την Αττική πολύ πολύ καλά η πραγματική ριβίερα της Αττικής είναι η Λαυρεωτική. 

Αμέτρητοι υπέροχοι αλλεπάλληλοι κολπίσκοι άλλοι με τρομερές αμμουδιές και άλλοι πιο άγριοι βραχώδεις αλλά πάντα με υπέροχα πεντακάθαρα νερά βρίσκονται εκεί έτοιμοι να υποδεχθούν τους απανταχού Αθηναίους και όχι μόνο καθώς την περιοχή επισκέπτονται και αρκετοί τουρίστες. ΚΑΠΕ, Τσίου, Πορτ Αρθουρ και Ασημάκη είναι μόνο μερικές από τις υπέροχες παραλίες της περιοχής που σας παρουσιάζουμε μέσα από το βίντεο μας. 

Και φυσικά το σήμα κατατεθέν της Λαυρεωτικής είναι ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Ίσως ο ομορφότερες αρχαιολογικός χώρος της Ελλάδας με τον εκπληκτικό ναό να βρίσκεται στην άκρη ενός γκρεμού και να κόβει την ανάσα του επισκέπτη με την επιβλητική ομορφιά του.

Κοντά στο Λαύριο Επίσης βρίσκεται και ο Φάρος Βρυσάκι ο νοτιότερος φάρος της Αττικής με την απέραντη θεά στο Αιγαίο. 

Για εμάς αλλά και για πολλούς ακόμα στο Σούνιο επίσης θα ζήσετε και την εμπειρία του ομορφότερου ηλιοβασιλέματος της Ελλάδας. 

Στην Λαυρεωτική μπορείτε να απολαύσετε επίσης και υψηλές τουριστικές παροχές καθώς δεν είναι λίγες οι Hyperlux ξενοδοχειακές μονάδες οι οποίες είναι έτοιμες να προσφέρουν παροχές υψηλού επιπέδου στους πελάτες τους αλλά με αρκετά λογικό οικονομικό κόστος.

Η Λαυρεωτική λοιπόν είναι εδώ έτοιμη να σας υποδεχθεί. Ένα νησί μόλις 1,5 ώρα από το κέντρο της Αθήνας που μπορείτε να πάτε με το αυτοκίνητο σας.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα

Οι ταινίες της βδομάδας: Μελωδικές ανησυχίες, Όρσον Γουέλς και Τσαρλς Λότον
Οι ταινίες της βδομάδας: Μελωδικές ανησυχίες, Όρσον Γουέλς και Τσαρλς Λότον
Με πέντε νέες ταινίες και τρεις φημισμένες επανεκδόσεις, συνεχίζονται οι καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές για τις επόμενες ημέρες.
Οι ταινίες της βδομάδας: Μελωδικές ανησυχίες, Όρσον Γουέλς και Τσαρλς Λότον