Κοινωνία

Εργοδότες ζητούν από τους εργαζόμενους να επιστρέψουν μέρος από τα 800 ευρώ της αποζημίωσης

επιχείρηση εργαζόμενοι
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ζητούν από τους εργαζόμενους να ...βάλουν πλάτη με χρήματα από τις κρατικές αποζημιώσεις

Θράσος επιδεικνύει πλήθος εργοδοτών, οι οποίοι ζητούν από τους εργαζόμενους εκβιαστικά να επιστρέψουν μέρος της κρατικής αποζημίωσης που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι.

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις δέχονται βροχή καταγγελιών, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η οποία μετέδωσε και ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο έχει δοθεί και σε κορυφαία συνδικαλιστική οργάνωση.

Σε αυτό, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, εξηγώντας πως πηγή είναι η συνδικαλιστική οργάνωση, μεταφέρονται τα λόγια υπεύθυνων καταστημάτων, οι οποίοι λένε πως «μίλησαν με τον λογιστή» και ζητούν από τους όσους εργαζόμενους να μεταφέρουν 100 από τα 800 ευρώ σε ένα λογαριασμό του εργοδότη «για τις πληγές γενικά, για το όλο πρόβλημα, την επιβάρυνση που είχε από τις αρχές Μάρτη».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία