Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 70χρονος όταν έφτασε μόνος του στο νοσοκομείο διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού, χωρίς να έχει ιστορικό έκθεσης σε κορονοϊό.
Ο άνδρας υποβλήθηκε σε εξετάσεις και εισήχθη για νοσηλεία σε πεντάκλινο δωμάτιο με άλλους ασθενείς.
Ωστόσο, το απόγευμα επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και αποφασίστηκε να σταλεί δείγμα στο ινστιτούτο Παστέρ, το οποίο τις ώρες που ακολούθησαν απάντησε ότι ήταν θετικός στον κορονοϊό.
Στη συνέχεια, ο 70χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Επιπλέον, τέθηκε σε κατ' οίκον απομόνωση μεγάλο μέρος του προσωπικού του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» που ήρθε σε επαφή με τον 70χρονο.
Από την πλευρά της η ΠΟΕΔΗΝ εκφράζει την ανησυχία της, κάνοντας λόγο για κενά στη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού και επισημαίνει την έκθεση των εργαζομένων στον κίνδυνο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom