«Φιλέλληνες ακτιβιστές» χαρακτηρίζουν τους Γερμανούς νεοναζί οι Μυτιληνιοί ομοϊδεάτες
«Από ΑΥΡΙΟ 5/3 και για λίγες ημέρες θα έρθουν στη Λέσβο φιλέλληνες ακτιβιστές από την Ευρώπη, [...] να συμπαρασταθούν τους νησιώτες» έγραφαν χαρακτηριστικά

Ως «φιλέλληνες ακτιβιστές» παρουσίαζαν τους Γερμανούς νεοναζί, που βρέθηκαν στη Μυτιλήνη με σκοπό να «συνδράμουν» στη «μάχη κατά της λαθρομετανάστευσης» οι ντόπιοι συνεργάτες τους.

Πρόκειται για τα άτομα που καταγράφηκαν να δηλώνουν στον κεντρικό δρόμο της Μυτιλήνης ότι θα κάνουν στους μετανάστες ό,τι έκαναν οι ναζί στα Καλάβρυτα, ενώ στη συνέχεια δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους.

Όπως αποκαλύπτει ο τοπικός ιστότοπος stonisi.gr, σε ομάδα στο facebook υπήρχε ενημέρωση για την επικείμενη άφιξη των νεοναζί οι οποίοι αποκαλούνταν «φιλέλληνες ακτιβιστές από την Ευρώπη».

«Από ΑΥΡΙΟ 5/3 και για λίγες ημέρες θα έρθουν στη Λέσβο φιλέλληνες ακτιβιστές από την Ευρώπη, γύρω στα 10 άτομα συνολικά (μεταξύ αυτών και δημοσιογράφοι πατριωτικών εντύπων) να συμπαρασταθούν τους νησιώτες ενάντια στην λαθρομετανάστευση, να βοηθήσουν την κατάσταση και να διαδώσουν το τι συμβαίνει πραγματικά εδώ στο νησί», αναφερόταν σε σχετικό δημοσίευμα. Μάλιστα διευκρινιζόταν ότι «η ενημέρωση γίνεται για να έχετε το νου σας, μην τους μπερδέψετε με ΜΚΟ», σε μια έμμεση ομολογία της συμμετοχής σε επιθέσεις κατά εργαζομένων σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που είχαν επανειλημμένα καταγγελθεί της τελευταίες ημέρες.

Όπως φαίνεται δε το άτομο που προχώρησε στη σχετική ανάρτηση είχε απόλυτη εικόνα για το ποιόν των «υψηλών προσκεκλημένων» στο νησί, καθώς ανέφερε ότι «ανήκουν στο Κίνημα ‘’Γενιά της Ταυτότητας’’ (Generation Identitaire), ένα κίνημα που θέλει να ενώσει την Ευρώπη κατά της λαθρομετανάστευσης και προς το παρόν είναι σε Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Αγγλία, Σερβία.»

Ο τοπικός ενημερωτικός ιστότοπος stonisi.gr αναφέρει ότι στη διάθεσή του «βρίσκονται και οι εσωτερικοί διάλογοι των μελών της Μυτιληνιάς ομάδας που αποδεικνύουν τόσο την λειτουργία της όσο και τον τρόπο διοίκησης της. Ένας από τα μέλη της ομάδας που δημοσιοποιεί για παράδειγμα την αρχική ανάρτηση σε δεύτερη κλειστή επίσης υποομάδα αναφέρεσαι στον ‘’εξάψαλμο’’ και στα όσα θα υποστεί από τον Αρχηγό αν αντιληφθεί την πρωτοβουλία του.

Τέλος ας σημειωθεί ότι ο Μάριο Μίλλερ παραμένει στη Μυτιλήνη με την Αστυνομία διακριτικά να παρακολουθεί κάθε κίνηση τόσο δική του όσο και της υπόλοιπης συμμορίας του. Ο ίδιος προκαλεί με αναρτήσεις του στο Facebook περί ‘’αντιφά αρουραίων’’ στη Μυτιλήνη.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστημιο κρητης
Παν. Κρήτης: Επίσκεψη του Earth Commons Institute for the Environment and Sustainability του Πανεπιστημίου Georgetown
Επισκέφτηκαν το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο πλαίσιο της συνεργασίας για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων για το περιβάλλον
Παν. Κρήτης: Επίσκεψη του Earth Commons Institute for the Environment and Sustainability του Πανεπιστημίου Georgetown
farmakopoios
ΗΔΙΚΑ: Εκτός λειτουργίας οι υπηρεσίες την Κυριακή – Αγωνία εκφράζουν οι φαρμακοποιοί Αττικής
Εκτός λειτουργίας η ΗΔΙΚΑ την Κυριακή - Αδυναμία εκτέλεσης συνταγών
ΗΔΙΚΑ: Εκτός λειτουργίας οι υπηρεσίες την Κυριακή – Αγωνία εκφράζουν οι φαρμακοποιοί Αττικής