Ολονύχτιες μάχες κατοίκων με τα ΜΑΤ στη Λέσβο (Εικόνα-Βίντεο)
«Δεν υπάρχει εισαγγελέας;»: Οι κάτοικοι ζητούν την παρέμβαση για την αγριότητα των αστυνομικών δυνάμεων

Συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα οι συγκρούσεις κατοίκων της Λέσβου και ΜΑΤ σε Καράβα και Διαβολόρεμα.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, οι κάτοικοι του Μανταμάδου δέχονται συνεχόμενα δακρυγόνα από τις 4 το απόγευμα της Τρίτης μέχρι τις 9 το βράδυ ζητούν την παρέμβαση εισαγγελέα για την αγριότητα των ΜΑΤ.

Τα μηχανήματα του στρατού φτάνουν στην επιταγμένη ζώνη μέσω στρατιωτικής οδού.

Η άλωση του Καβακλή

Η άλωση του Καβακλή - Μάχες όλη τη μέρα σε Καράβα και Διαβολόρεμα με τα μηχανήματα του Στρατού να φτάνουν στην επιταγμένη ζώνη μέσω στρατιωτικής οδού https://www.stonisi.gr/post/7160/h-alwsh-toy-kavaklh-video

Gepostet von Στο Νησί am Dienstag, 25. Februar 2020

Στο Διαβολόρεμα τα ΜΑΤ με δακρυγόνα κατάφεραν να απωθήσουν τους κατοίκους του λεκανοπεδίου Καλλονής εκτός του παλιού δρόμου Μυτιλήνης καλλονής. Κατέλαβαν δηλαδή την είσοδο του δρόμου που οδηγεί στο ΧΥΤΑ και στη συνέχεια στου Καβακλή. Οι συγκρούσεις όμως συνεχίζονται μέσα στο δάσος.

Στην Καράβα οι κάτοικοι της περιοχής του Μανταμάδου έχουν περιοριστεί βόρεια της συμβολής του δρόμου προς του Καβακλή με την οδό Θερμής Μανταμάδου. Από το μεσημέρι αντιμετωπίζουν συνεχείς ρίψεις χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Είναι τόσο μεγάλος ο όγκος των χημικών που πέφτουν στην περιοχή αλλά και η εν γένει πρακτική των ΜΑΤ που επιτίθενται βρίζοντας τους και αποκαλώντας τους «τουρκόσπορους» και «γκασμάδες» που κάνει πολλούς να ζητούν την παρέμβαση της Εισαγγελίας πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Από την άλλη μεριά, νότια της συμβολής του δρόμου προς του Καβακλή με την οδό Θερμής Μανταμάδου, ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ αντιμετωπίζουν όσους επιχειρούν να φτάσουν στην Καράβα προερχόμενοι από τη Μυτιλήνη και τα άλλα χωριά της ευρύτερης περιοχής νότια του Μανταμάδου.

ΚΑΡΆΒΑ "Δεν υπάρχει εισαγγελέας;" Οι κάτοικοι του Μανταμάδου που δέχονται δακρυγόνα από τις 4 το απόγευμα συνεχόμενα...

Gepostet von Στο Νησί am Dienstag, 25. Februar 2020

Διαβάστε επίσης:

Άγρια καταστολή και χημικά εναντίον κατοίκων σε Χίο και Λέσβο (Videos)

σχετικά άρθρα