Ένα συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι οικοδεσπότες, είναι το σωστό σερβίρισμα ενός γλυκού, χωρίς να καταστρέψει την υφή και το σχήμα των κομματιών.
Ωστόσο, μια συμβουλή της Emily Racette Parulski στο Taste of Home μας λύνει τα χέρια... μια και καλή.
Απλώς, βάζουμε το μαχαίρι κάτω ή μέσα σε καυτό νερό και στη συνέχεια το σκουπίζουμε. Με αυτόν τον τρόπο, θα κόψουμε σωστά και ομοιόμορφα κάθε γλυκό, ακόμη και αν περιέχει κολλώδη γέμιση που συχνά μας δυσκολεύει (π.χ cheesecake).
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom