Thumbnail
Προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων

Χιονόπτωση, που εκδηλώθηκε τις μεσημβρινές ώρες στην περιοχή των Καλαβρύτων, προκάλεσε προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, κυρίως από και προς το χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Γυφτάκης, αρκετοί οδηγοί δεν διέθεταν αντιολισθητικές αλυσίδες, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν τα οχήματά τους.

Όμως, όπως προσέθεσε, άμεσα επενέβησαν τα εκχιονιστικά μηχανήματα, τα οποία απομάκρυναν το χιόνι από τον δρόμο και έπειτα από λίγη ώρα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.

Επίσης, όπως είπε ο Νίκος Γυφτάκης στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ένα τουριστικό λεωφορείο ακινητοποιήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, προκειμένου να μεταφερθούν με ασφάλεια οι επιβάτες στην πόλη των Καλαβρύτων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θλιμμένος εκπαιδευτικός
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δύο χρόνια μακριά από τη ζωή τους - Όταν ο διορισμός γίνεται τιμωρία
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Μια περίοδος έντονης πίεσης, οικονομικής ασφυξίας και προσωπικής αποσύνδεσης.
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δύο χρόνια μακριά από τη ζωή τους - Όταν ο διορισμός γίνεται τιμωρία
καιρός
Το λάθος στον χαιρετισμό που κάνουμε όλοι: Γιατί δεν λέμε «καλησπέρα» στις 12:00 το μεσημέρι
Τι λέμε στις 12:00 το μεσημέρι; Η απάντηση του καθηγητή Γιώργου Μπαμπινιώτη
Το λάθος στον χαιρετισμό που κάνουμε όλοι: Γιατί δεν λέμε «καλησπέρα» στις 12:00 το μεσημέρι