Εκρηκτικός μηχανισμός το ύποπτο αντικείμενο στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου (Video)
Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές, καθώς εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στην Πανεπιστημιούπολη, το πρωί της Δευτέρας

Το αντικείμενο βρέθηκε απέναντι από το αστυνομικό τμήμα Ζωγράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σακ βουαγιάζ, κρεμασμένο σε δέντρο, από το οποίο προεξείχαν καλώδια. Το σακ βουαγιάζ ήταν κρεμασμένο μέσα από τα κάγκελα της Πανεπιστημιούπολης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον εκρηκτικό μηχανισμό αντιλήφθηκε ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος την ώρα που πάρκαρε τη μοτοσικλέτα του έξω από τη μάντρα της Πανεπιστημιούπολης. Ο αξιωματικός είδε καλώδια και ρολόι συνδεδεμένα με ένα μπουκάλι που ήταν τοποθετημένα πίσω από τη μάντρα και ενημέρωσε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Στο σημείο έσπευσαν πυροτεχνουργοί, οι οποίοι πραγματοποίησαν ελεγχόμενη έκρηξη, αφού όπως διαπιστώθηκε το αντικείμενο ήταν εκρηκτικός μηχανισμός.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φερμουάρ ΥΥΚ
Το απλό κόλπο για να ξεκολλήσετε εύκολα το φερμουάρ του μπουφάν σας
Με αυτό το απλό τρικ, θα παρατείνετε τη ζωή του φερμουάρ και θα ξαναχρησιμοποιήσετε το μπουφάν σας χωρίς κόπο και έξοδα.
Το απλό κόλπο για να ξεκολλήσετε εύκολα το φερμουάρ του μπουφάν σας
Ξαπλώστρες σε παραλία
Μαγευτικές παραλίες κοντά στην Αθήνα για ανοιξιάτικες βουτιές
Αυτές οι πέντε παραλίες αποτελούν μικρούς παράδεισους για ανοιξιάτικες εξορμήσεις, συνδυάζοντας γαλάζια νερά, φυσική ομορφιά και ηρεμία, χωρίς να...
Μαγευτικές παραλίες κοντά στην Αθήνα για ανοιξιάτικες βουτιές
ΠΑΝΕΤΑ
Σκληρή επίθεση του πρώην διευθυντή της CIA Λεόν Πανέτα κατά Τραμπ: «Βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και είναι ο μόνος υπεύθυνος γι’ αυτήν»
«Ο κόσμος βλέπει έναν πρόεδρο που δεν ξέρει τι κάνει. Και αυτό είναι το πιο επικίνδυνο μήνυμα απ’ όλα»
Σκληρή επίθεση του πρώην διευθυντή της CIA Λεόν Πανέτα κατά Τραμπ: «Βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και είναι ο μόνος υπεύθυνος γι’ αυτήν»