Συγκεντρώνουμε βιβλία για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων
Το WinCancer για τρίτη συνεχή χρονιά στήνει την δική του ξεχωριστή βιβλιοθήκη αγάπης και με το πρόγραμμα ΔιαβάΖΩ #3, συλλέγει βιβλία για τους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων. Στις 13/12 στον Σταθμό Μετρό «Κεραμεικός»

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, από τις 9:00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα, μας περιμένουν στον Σταθμό Μετρό «Κεραμεικός», να φέρουμε τα βιβλία μας με μια χειρόγραφη ευχή, αφιερωμένη στους ανθρώπους, οι οποίοι την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, θα νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία της χώρας μας.

Η νοσηλεία σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο είναι μια σκληρή δοκιμασία, για το σώμα, το μυαλό και την ψυχή των συνανθρώπων μας, αλλά ο μαγικός κόσμος ενός βιβλίου μπορεί να την απαλύνει.

Όποιος επιθυμεί ας έρθει να χαρίσει ένα βιβλίο, είτε είναι λογοτεχνία, ιστορία, επιστημονικής φαντασίας, ποίηση, κόμικς, προκειμένου όσα βιβλία συγκεντρωθούν να προσφερθούν στις βιβλιοθήκες των τεσσάρων αντικαρκινικών νοσοκομείων της χώρας, τον Άγιο Σάββα στην Αθήνα, το «Μεταξά» στον Πειραιά, οι «Άγιοι Ανάργυροι» στην Κηφισιά και το Θεαγένειο στη Θεσσαλονίκη. Αν τα βιβλία που συγκεντρωθούν ξεπεράσουν τις προσδοκίες των διοργανωτών, θα προσφερθούν και σε 20 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα που έχουν ογκολογικά τμήματα».

Μάθετε περισσότερα για τη δράση εδώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΙΕΚ
Παρουσίαση της Σ.Α.Ε.Κ. Μεσολογγίου την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου: Νέες ειδικότητες 2025-2026
Όραμα και Προοπτικές – Νέες Ειδικότητες 2025-2026: Παρουσίαση της Σ.Α.Ε.Κ. Μεσολογγίου
Παρουσίαση της Σ.Α.Ε.Κ. Μεσολογγίου την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου: Νέες ειδικότητες 2025-2026
Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: «Περισσότεροι από 150.000 εκπαιδευτικοί θα επιμορφωθούν πανελλαδικά»
Σοφία Ζαχαράκη: «Χιλιάδες διαδραστικοί πίνακες και σετ ρομποτικής τοποθετούνται ήδη στα σχολεία»
Σοφία Ζαχαράκη: «Περισσότεροι από 150.000 εκπαιδευτικοί θα επιμορφωθούν πανελλαδικά»
Τέμπη: Πυροσβέστης της ΕΜΑΚ
Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή το πόρισμα της Πυροσβεστικής - «Δεν υπάρχουν ίχνη καύσης»
Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή το πόρισμα της ΔΑΕΕ – Χωρίς ίχνη καύσης η εμπορική αμαξοστοιχία
Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή το πόρισμα της Πυροσβεστικής - «Δεν υπάρχουν ίχνη καύσης»
Μητσοτάκης στο ΑΠΘ: Υπογραφή μνημονίου Συνεργασίας
ΑΠΘ: Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη υπεγράφη το Μνημόνιο Συνεργασίας για την ίδρυση Έδρας «Αρχαία Ελληνική Ιστορία: Ο Μέγας Αλέξανδρος και η Εποχή του»
Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη υπεγράφη το Μνημόνιο Συνεργασίας για την ίδρυση Έδρας «Αρχαία Ελληνική Ιστορία: Ο Μέγας Αλέξανδρος και η...
ΑΠΘ: Παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη υπεγράφη το Μνημόνιο Συνεργασίας για την ίδρυση Έδρας «Αρχαία Ελληνική Ιστορία: Ο Μέγας Αλέξανδρος και η Εποχή του»