αστυνομία
Ο 47χρονος φέρεται να ξυλοκόπησε διερμηνέα προσφύγων, ενώ απείλησε υπάλληλο του χώρου φιλοξενίας προσφύγων

Στη σύλληψη ενός 47χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί στην Ηλεία, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, επιτέθηκε σε έναν διερμηνέα προσφύγων που φιλοξενούνται στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ -ΜΠΕ, ένας 47χρονος συνελήφθη στο Επιτάλιο της Ηλείας, διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, χτύπησε διερμηνέα προσφύγων/μεταναστών στην Κάτω Δίβρη και απείλησε υπάλληλο του χώρου φιλοξενίας των προσφύγων.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 47χρονος μετέβη χθες το απόγευμα σε χώρο φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών στην Κάτω Δίβρη Λαμπείας στην Ηλεία, και κρατώντας ένα ξύλινο κοντάρι προκάλεσε σωματικές βλάβες σε διερμηνέα, ενώ παράλληλα απείλησε υπάλληλο του χώρου φιλοξενίας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απλή σωματική βλάβη και απειλή.

Υπενθυμίζεται ότι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, γιατί όπως υποστήριζαν, δεν τους είχαν ενημερώσει για την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών. Σχετικά με την φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων στην μονή της Κοιμήσεως Θεοτόκου Πορετσού, οι περισσότεροι από όσους έφθασαν δεν θέλησαν να μείνουν και επιβιβάστηκαν εκ νέου στα λεωφορεία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα