Ηθοποιός καταγγέλλει: Με γύμνωσαν άνδρες των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο ηθοποιός Γιώργος Χατζηγεωργίου πήγαινε να συναντήσει την σύζυγό του και αντάλλαξε βλέμματα με έναν από τους άνδρες των ΜΑΤ, κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

«Περίπου στις 12:00, περνώντας έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε το βλέμμα μου με έναν φρουρό των ΜΑΤ. Συνέχισα την πορεία μου και αφού τον προσπέρασα τον άκουσα να φωνάζει στους συναδέλφους του να με σταματήσουν» δήλωσε στο newsit.gr ο Γιώργος Χατζηγεωργίου.

«Σε δευτερόλεπτα, με περικυκλώνουν πάνω από δέκα άτομα, όλοι αστυνομικοί των ΜΑΤ. Ήρθαν απειλητικά προς το μέρος μου, ένας μου τράβηξε τον γιακά του πουκαμίσου μου κι άλλοι μ’ έσπρωχναν και με τραβούσαν. Τους ρωτούσα τι είναι αυτά που κάνουν και μου απαντούσαν ότι θεωρούμαι ύποπτος», πρόσθεσε.

«Τους παρότρυνα σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού να με πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, ζητώντας τους να έρθει μαζί μου και ο αστυνομικός με τον οποίο έγινε η παρεξήγηση, διότι θεωρώ ότι έκανε κατάχρηση εξουσίας. Με γύμνωσαν, μου έβγαλαν το πουκάμισο, μου σήκωσαν τη φανέλα και με εξευτέλισαν, επιχείρησαν να μου πάρουν και το κινητό τηλέφωνο και κατάφεραν να μου σκίσουν μια μικρή τσάντα στην οποία είχα βιβλιάρια του ΙΚΑ», ανέφερε.

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, κάποια στιγμή κάλεσαν περιπολικό το οποίο και τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων. Ωστόσο, ο αστυνομικός των ΜΑΤ δεν εμφανίστηκε ποτέ, ούτε και ο διοικητής της διμοιρίας του ο οποίος φέρεται να δήλωσε στον Γιώργο Χατζηγεωργίου ότι θα τον ακολουθούσε. Επιπλέον, κανένας δεν τον ενημέρωσε για τα στοιχεία του αστυνομικού ο οποίος προκάλεσε το περιστατικό. Τουλάχιστον στο αστυνομικό τμήμα του συμπεριφέρθηκαν αξιοπρεπώς και λίγο αργότερα τον άφησαν ελεύθερο, επισήμανε ο ηθοποιός.

Πηγή: newsit.gr/Μάριος Αραβαντινός

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παπαδομαρκάκης
Ποια είναι η νέα Διευθύντρια στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, Ιωάννη Παπαδομαρκάκη
Αίρεται η απόσπαση του Χρίστου Τσιάμαλου, ο οποίος υπηρετούσε ως Διευθυντής στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα.
Ποια είναι η νέα Διευθύντρια στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής, Ιωάννη Παπαδομαρκάκη
Αξιολόγηση
Εκπαιδευτικοί και αξιολόγηση: Διαδικτυακή εκδήλωση ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ στη Θεσσαλονίκη
Συζήτηση για τις διώξεις, το νέο πειθαρχικό πλαίσιο και τις μορφές συλλογικού αγώνα
Εκπαιδευτικοί και αξιολόγηση: Διαδικτυακή εκδήλωση ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ στη Θεσσαλονίκη