Ηθοποιός καταγγέλλει: Με γύμνωσαν άνδρες των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο ηθοποιός Γιώργος Χατζηγεωργίου πήγαινε να συναντήσει την σύζυγό του και αντάλλαξε βλέμματα με έναν από τους άνδρες των ΜΑΤ, κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

«Περίπου στις 12:00, περνώντας έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε το βλέμμα μου με έναν φρουρό των ΜΑΤ. Συνέχισα την πορεία μου και αφού τον προσπέρασα τον άκουσα να φωνάζει στους συναδέλφους του να με σταματήσουν» δήλωσε στο newsit.gr ο Γιώργος Χατζηγεωργίου.

«Σε δευτερόλεπτα, με περικυκλώνουν πάνω από δέκα άτομα, όλοι αστυνομικοί των ΜΑΤ. Ήρθαν απειλητικά προς το μέρος μου, ένας μου τράβηξε τον γιακά του πουκαμίσου μου κι άλλοι μ’ έσπρωχναν και με τραβούσαν. Τους ρωτούσα τι είναι αυτά που κάνουν και μου απαντούσαν ότι θεωρούμαι ύποπτος», πρόσθεσε.

«Τους παρότρυνα σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού να με πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, ζητώντας τους να έρθει μαζί μου και ο αστυνομικός με τον οποίο έγινε η παρεξήγηση, διότι θεωρώ ότι έκανε κατάχρηση εξουσίας. Με γύμνωσαν, μου έβγαλαν το πουκάμισο, μου σήκωσαν τη φανέλα και με εξευτέλισαν, επιχείρησαν να μου πάρουν και το κινητό τηλέφωνο και κατάφεραν να μου σκίσουν μια μικρή τσάντα στην οποία είχα βιβλιάρια του ΙΚΑ», ανέφερε.

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, κάποια στιγμή κάλεσαν περιπολικό το οποίο και τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων. Ωστόσο, ο αστυνομικός των ΜΑΤ δεν εμφανίστηκε ποτέ, ούτε και ο διοικητής της διμοιρίας του ο οποίος φέρεται να δήλωσε στον Γιώργο Χατζηγεωργίου ότι θα τον ακολουθούσε. Επιπλέον, κανένας δεν τον ενημέρωσε για τα στοιχεία του αστυνομικού ο οποίος προκάλεσε το περιστατικό. Τουλάχιστον στο αστυνομικό τμήμα του συμπεριφέρθηκαν αξιοπρεπώς και λίγο αργότερα τον άφησαν ελεύθερο, επισήμανε ο ηθοποιός.

Πηγή: newsit.gr/Μάριος Αραβαντινός

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mathites
ΕΚΦΕ Χανίων: «Γιορτάζοντας τις φυσικές Επιστήμες» με τη συμμετοχή 400 μαθητών/τριων
Συμμετείχαν συνολικά 23 σχολεία με 35 ομάδες και γύρω στους 400 μαθητές/τριες όλων των βαθμίδων
ΕΚΦΕ Χανίων: «Γιορτάζοντας τις φυσικές Επιστήμες» με τη συμμετοχή 400 μαθητών/τριων