Δήμος δίνει επίδομα €450 τον μήνα σε γιατρούς και 150 ευρώ σε εκπαιδευτικούς

Κοινωνία 0

Εισαγωγή σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών - Η απόφαση σε ΦΕΚ

mousika 1280
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η Απόφαση αφορά στις διαδικασίες διενέργειας των εξετάσεων για την εισαγωγή φοιτητών σε τμήματα Μουσικών Σπουδών - Δείτε το σχετικό έγγραφο

Αρθρο ΜΟΝΟ 

«1. Στο τέλος του άρθρου 6 της ως άνω υπουργικής απόφασης προστίθεται παρ. 3: Η Κεντρική Επιτροπή Ει- δικών Εξετάσεων που συγκροτείται για τις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για εισαγωγή στα Μουσικά Τμήματα του άρθρου 45 του ν. 4589/2019 (Α΄ 13) είναι αρμόδια και για τις εξετάσεις των υποψηφίων που υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες του εδαφίου α΄ της παρ. 4 του άρθρου 2 του ν. 2525/1997 (Α΄188). 

2. Στο τέλος της ως άνω υπουργικής απόφασης προστίθεται άρθρο 14, ως εξής: 

Αρθρο 14 

Διαδικασίες και όργανα για τις επαναληπτικές εξετάσεις. 

1. Οι υποψήφιοι που υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες του εδαφίου α΄ της παρ. 4 του άρθρου 2 του ν. 2525/1997 (Α΄188) και όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που παραπέμπονται στις επαναληπτικές εξετάσεις, για τα δύο Μουσικά μαθήματα εξετάζονται σε κοινά Εξεταστικά Κέντρα, που μπορεί να είναι για κάθε μάθημα μόνο ένα σε όλη τη χώρα. Η βαθμολόγηση του μαθήματος «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» πραγματοποιείται σε κοινό Βαθμολογικό Κέντρο. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 2 της Φ.253/69990/Α5/2019 (Β΄1736) υπουργικής απόφασης. 

2. Οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες του εδαφίου α΄ της παρ. 4 του άρθρου 2 του ν. 2525/1997 (Α΄188) και όλοι οι αντίστοιχοι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που παραπέμπονται στις επαναληπτικές εξετάσεις, για το μάθημα Μουσική Αντίληψη και Γνώση εξετάζονται από μία κοινή Επιτροπή Εξέτασης που μπορεί να είναι μία σε όλη τη χώρα. Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 12 της Φ.253/69990/Α5/2019 (Β΄1736) υπουργικής απόφασης. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία