«Δώστε μου την ευκαιρία να ζήσω»: Συγκλονίζει η ανάρτηση του 42χρονου Δημήτρη που αναζητά συμβατό δότη ήπατος
Ο 42χρονος πάσχει από σπάνια ασθένεια και αναζητά συμβατό δότη, ο οποίος εθελοντικά θα δώσει ένα μέρος από το ήπαρ του, ώστε να αναπλαστεί το δικό του

Συγκλονίζει η ανάρτηση ενός νέου ανθρώπου, του Δημήτρη Κάζη, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και δίνει μια κρίσιμη μάχη για τη ζωή του.

Ο 42χρονος πάσχει από σπάνια ασθένεια και αναζητά ζωντανό συμβατό δότη, ο οποίος εθελοντικά θα δώσει ένα μέρος από το ήπαρ του, έτσι ώστε να αναπλαστεί το δικό του σε μικρό χρονικό διάστημα, σε μια επέμβαση που πρόκειται να γίνει σε ένα ειδικό μεταμοσχευτικό κέντρο στην Κωνσταντινούπολη.

Το μήνυμα του Δημήτρη στο Facebook:

«Παιδιά γειά σας,

δυστυχώς φεύγω και φεύγω πικραμένος. Ζήτησα την βοήθεια σας και δεν ανταποκριθήκατε, κανείς δεν νοιάστηκε ούτε καν μου τηλεφώνησε, ούτε ζήτησε να πάρει πληροφορίες από τους γιατρούς. 

Γνωρίζω ότι είναι μια δύσκολη απόφαση και ότι εκ πρώτης φοβίζει αλλά όταν φτάνεις στο τελικό σημείο που έχεις να ζυγίζεις την ζωή ενός ανθρώπου-φίλου με μία ταλαιπωρία δύο εβδομάδων το πολύ η ζυγαριά νόμιζα πως εύκολα θα έγερνε...

Καταρχήν οποίος ερχόταν εδώ θα έλυνε τις απορίες του διότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική από τους διαφορους αφηρημένους οδηγούς του Ίντερνετ. 

Ο γιατρός είναι μοναδικός στον κόσμο και κορυφή καθώς εδώ και 4,5 χρόνια(2500 μεταμοσχεύσεις) δεν έχει καμία αποτυχία-απώλεια.

Επίσης μετά την άφιξη του από εδώ κανείς δεν είναι ακόμη υποψήφιος δότης. Αυτό το αποφασίζουν οι γιατροί αφού εξετάσουν όλες τις παραμέτρους.

Σας φιλώ και περιμένω έστω την τελευταία στιγμή την ανταπόκριση σας. 

Το email μου είναι [email protected] και μπορείτε. να με καλέσετε μέσω viber, messenger, FaceTime στο +30 6937108076

Δώστε μου την ευκαιρία να ζήσω.

Δημήτρης»

Παιδιά γειά σας, δυστυχώς φεύγω και φεύγω πικραμένος. Ζήτησα την βοήθεια σας και δεν ανταποκριθήκατε, κανείς δεν...

Gepostet von Dimitris Kazis am Mittwoch, 17. Juli 2019

 

σχετικά άρθρα

Καταγγελία γιατρών: Ακύρωσαν χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο του Ρίου
Καταγγελία γιατρών: Ακύρωσαν χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο του Ρίου
Η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας απαιτεί άμεση λύση στο πρόβλημα και να σταματήσει η ταλαιπωρία των καρκινοπαθών
Καταγγελία γιατρών: Ακύρωσαν χημειοθεραπείες στο νοσοκομείο του Ρίου