Ξεκίνησαν απευθείας πτήσεις Νέα Υόρκη – Αθήνα της Norwegian
Norwegian Airlines

Η αεροπορική εταιρεία Norwegian Airlines εγκαινίασε την Τρίτη την απευθείας πτήση της Νέα Υόρκη - Αθήνα, η οποία θα συνδέει το αεροδρόμιο JFK με το Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τέσσερις φορές την εβδομάδα, από τις 2 Ιουλίου και μέχρι τις 26 Οκτωβρίου. Είναι η πρώτη απευθείας πτήση Νέα Υόρκη - Αθήνα για τη Norwegian αλλά και ευρωπαϊκή εταιρεία γενικότερα και οι τιμές που διαφημίζει ξεκινούν από 219,90 δολάρια στην οικονομική κατηγορία και φθάνουν τα 669,90 δολάρια στην Premium, μιάς κατεύθυνσης, συμπεριλαμβανομένων φόρων.

«Στο διάστημα από την ανακοίνωση αυτού του νέου δρομολογίου νωρίτερα φέτος, η ανταπόκριση των καταναλωτών ήταν τεράστια, τόσο από Αμερικανούς ταξιδιώτες όσο και από την ελληνική κοινότητα στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης», αναφέρει σε ανακοίνωση τύπου της εταιρείας ο Matthew Wood, ανώτερος Αντιπρόεδρος του εμπορικού τμήματος για τις νέες αγορέ στη Norwegian.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε τις βραβευμένες υπηρεσιών μας, τα αποδοτικά οικολογικά μας αεροσκάφη και τους οικονομικά προσιτούς ναύλους κατά τη διάρκεια της ταξιδιωτικής περιόδου αιχμής στις ΗΠΑ και σε έναν ιδιαίτερα περιζήτητο προορισμό όπως η Ελλάδα», πρόσθεσε ο κ. Γουντ.

Η ανακοίνωση περιλαμβάνει δήλωση της τέως υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η τέως υπουργός σχολίασε ότι η νέα διαδρομή βοηθά να εκπληρωθεί εν μέρει το αίτημά μας για ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών.

«Ευχαριστούμε τη Norwegian για την ανταπόκριση στη ζήτηση, την καλωσορίζουμε στην Ελλάδα και αναμένουμε αυτά τα απευθείας δρομολόγια να συμβάλει στην αύξηση του αριθμού των τουριστών στη χώρα μας», φέρεται να είπε η κυρία Κουντούρα.

Η Norwegian προσφέρει περίπου 50 απευθείας πτήσεις από τη Νέα Υόρκη και άλλες αμερικανικές πόλεις προς υψηλούς προορισμούς της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων της Αθήνας, του Άμστερνταμ, της Βαρκελώνης, της Κοπεγχάγης, του Δουβλίνου, Λονδίνου, Μαδρίτης, Όσλο, Παρισιού, Ρώμης και Στοκχόλμης.

Νωρίτερα φέτος, σύμφωνα με στοιχεία της Αρχής Λιμένων Νέας Υόρκης και Νέας Ιερσέης, αναγνωρίστηκε ως η μεγαλύτερη ξένη αεροπορική εταιρεία που εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpa
Μνήμη Παναγιώτη Κοντού
Ο Παναγιώτης Κοντός υπήρξε πτυχιούχος και διδάκτωρ του Ε.Κ.Π.Α. αλλά και επί σαράντα χρόνια ακαδημαϊκός δάσκαλος που το υπηρέτησε πιστά προσφέροντας...
Μνήμη Παναγιώτη Κοντού