σκυλος μυτιληνη
Το περιστατικό έλαβε χώρα σε κεντρικό δρόμο της Μυτιλήνης - Σοβαρές παραλείψεις από την αστυνομία καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες - Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά τη δημοσιότητα που έλαβε το συμβάν - Το άτυχο σκυλάκι πιθανόν να μη μπορέσει να ξαναπερπατήσει

Τη διενέργεια Προκαταρτικής Διοικητικής Εξέτασης προκάλεσαν καταγγελίες σχετικές με παραλείψεις αστυνομικών που σχετίζονται με τη διαχείριση περιστατικού τραυματισμού σκύλου στην οδό Ερμού της Μυτιλήνης από διερχόμενο οδηγό.

Όπως μετέδωσε και το ΑΠΕ ΜΠΕ, μόλις χθες Κυριακή το βράδυ, μια ολόκληρη εβδομάδα μετά το συμβάν, λόγω της δημοσιότητας που δόθηκε στο θέμα το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης κίνησε την απαραίτητη διαδικασία ελέγχου του καταγγελλόμενου περιστατικού. Και σήμερα Δευτέρα το πρωί διαβιβάστηκε η σχετική δικογραφία στην Εισαγγελία πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Όπως όμως καταγγέλλεται, το συμβάν ανέφεραν επωνύμως και στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αυτόπτες μάρτυρες χωρίς όμως η Αστυνομία, όπως υποστηρίζουν, να κινήσει την απαραίτητη διαδικασία. Επίσης αναφέρουν ότι ο αυτόπτης μάρτυρας δυο φορές προσπάθησε να καταγγείλει επωνύμως το περιστατικό δίνοντας και στοιχεία σχετικά με το δράστη όπως τον αριθμό του αυτοκινήτου, αλλά και στις δυο φορές οι καταγγελίες δεν έγιναν αποδεκτές, «λόγω αυξημένων υποχρεώσεων εκείνη την ώρα του αξιωματικού υπηρεσίας» όπως καταγγέλλεται, ο οποίος ζήτησε από τον καταγγέλλοντα «να ξαναέρθει πέντε έξι ώρες μετά». Τελικά αναφέρεται πως η καταγγελία έγινε χάρη στην επιμονή του αυτόπτη μάρτυρα το περασμένο Σάββατο.

Οι εικόνες που έδωσαν στη δημοσιότητα τα μέλη της φιλοζωικής οργάνωσης της Μυτιλήνης «η Κιβωτός» από κάμερες ασφαλείας καταστήματος δείχνουν τον οδηγό να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και να παρασέρνει με το αυτοκίνητό του αδέσποτο σκυλί που έπαιζε με άλλο σκυλί στο κέντρο του δρόμου.

Σύμφωνα με την οργάνωση μετά τη σύγκρουση ο οδηγός φαίνεται ότι συνέχισε να οδηγεί με το σκυλί εγκλωβισμένο κάτω από τις ρόδες του τραυματίζοντας το σοβαρά και στη συνέχεια εγκαταλείποντας το στη μέση του δρόμου. Στο τέλος του βίντεο φαίνεται το χτυπημένο ζώο να σέρνεται, αδυνατώντας να κινήσει τα πίσω του πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημερινές εξετάσεις έδειξαν ότι ο σκύλος έχει σοβαρό πρόβλημα στα κάτω του άκρα και πιθανά να μην μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βίντεο: stonisi.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Νέα επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής ζητούν 34 ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ
Το εκπαιδευτικό κίνημα δίνει εδώ και τρία χρόνια με ενότητα, αποφασιστικότητα και μαζικότητα τη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση, και δηλώνει με σαφή και...
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Νέα επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής ζητούν 34 ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ
asimakopoulou.jpg
Τουλάχιστον 30 αγωγές κατά του υπουργείου Εσωτερικών μέσα σε 24 ώρες για τα e-mails Ασημακοπούλου
«Η πρώτη αγωγή κατατέθηκε και από την καθαρά Δευτέρα μέχρι σήμερα έχουμε άλλες τριάντα αγωγές»
Τουλάχιστον 30 αγωγές κατά του υπουργείου Εσωτερικών μέσα σε 24 ώρες για τα e-mails Ασημακοπούλου