Thumbnail
200 μέτρα από τα διόδια του Κορωπίου

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα περιπολικό το πρωί του Σαββάτου, στην Αττική Οδό, περίπου 200 μέτρα μετά τα διόδια του Κορωπίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά στο όχημα εκδηλώθηκε γύρω στις 9.50 το πρωί, στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Μάλιστα, επειδή σημειώνονταν εκρήξεις λόγω της διαρροής καυσίμου, η Τροχαία έκλεισε για δέκα λεπτά τα διόδια Κορωπίου, με αποτέλεσμα να προκληθεί μια μικρή ταλαιπωρία για τους οδηγούς.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική που έσβησε γρήγορα τη φωτιά.

Όπως προέκυψε, επρόκειτο για περιπολικό του Τμήματος Αλλοδαπών Λαυρίου. Ευτυχώς, ο αστυνομικός που ήταν μόνος στο όχημα κατάλαβε πως έβγαιναν καπνοί από τη μηχανή και είχε την ψυχραιμία να σταματήσει στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και να βγει από το όχημα. Ωστόσο το όχημα πήρε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα