Επεισοδιακή εξέλιξη είχε ακόμα μια επίθεση της συμμορίας που ανατινάζει ΑΤΜ τραπεζών, σήμερα τα ξημερώματα στο Θησείο, όπου οι δράστες πυροβόλησαν στη θέα αστυνομικών για να διαφύγουν.
Στις 4.10, οι άγνωστοι δράστες προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Ηρακλειδών 4, και κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα, αλλά πριν προλάβουν να φύγουν έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση και ειδοποιήθηκαν για την έκρηξη.
Τότε, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, τα μέλη της συμμορίας πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Παρά τις αναζητήσεις και έρευνες που ακολούθησαν, οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ