Βόλος: Αγωνία για 9χρονο – Τραυματίστηκε σοβαρά πέφτοντας από το ποδήλατο
Τι συνέβη - Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση ο μικρός

Περιπέτεια προχθές το βράδυ για έναν 9χρονο από τη Μακρυρράχη, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, πέφτοντας από το ποδήλατό του. Το αγοράκι μεταφέρθηκε με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο πρώτα στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς και κατόπιν στο Νοσοκομείο Βόλου, για να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού της Αθήνας, όπου και δίνει μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 9χρονος έπαιζε με το ποδήλατό του προχθές το απόγευμα στη Μακρυρράχη, όταν για άγνωστη αιτία βρέθηκε στο έδαφος με το κεφάλι.

Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αναφέρει ότι ο μικρός προσπάθησε να κάνει σούζα με το ποδήλατο σε πεζούλα και φέρεται να έπεσε από ύψος τριών μέτρων…

Αμέσως φίλοι του ενημέρωσαν την οικογένειά του, αλβανικής υπηκοότητας, που ειδοποίησε με τη σειρά της το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς. Ωστόσο προχθές το απόγευμα δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός ασθενοφόρου στο Κέντρο, λόγω των ελλείψεων που υπάρχουν κι εκεί σε προσωπικό και έτσι οι γονείς του το μετέφεραν με ΙΧ αυτοκίνητο πρώτα στο Κέντρο Υγείας και κατόπιν στο Νοσοκομείο Βόλου.

Οι γιατροί του Αχιλλοπούλειου έκριναν πως έπρεπε να του γίνει χειρουργική επέμβαση, καθώς είχε ένα υποσκληρίδιο και ένα επισκληρίδιο αιμάτωμα και ο μικρός έκανε εμετό. Μετά την επέμβαση κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπως και έγινε χθες το πρωί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου επίσης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η επέμβαση πήγε καλά, σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, ωστόσο η κατάσταση του παιδιού παραμένει κρίσιμη και δίνει μάχη για τη ζωή.

Η οικογένεια του 9χρονου, που ζει και εργάζεται στη Μακρυρράχη, έχει ακόμη ένα παιδί.

Με πληροφορίες από e-thessalia.gr

σχετικά άρθρα