Warning message

Unable to retrieve https://www.youtube.com/watch?v=2J83k5HIivA at this time, please check again later.
Thumbnail
Ρόδος

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος καταγγέλλει πως έγιναν εκτεταμένα επεισόδια και έπεσε άγριο ξύλο στο ξενοδοχείο της Ρόδου όπου διεξάγονταν το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ.
Ο Γ.Παναγόπουλος καταγγέλλει πως μέλη της ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) εισέβαλαν τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο, έσπασαν πόρτες, και έδειραν άλλους συνέδρους.
Στον αντίποδα όσων καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ η ΔΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση όπου διαψεύδει τις κατηγορίες και μιλάει για ομερτά μαφίας στο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Πιο κάτω διαβάστε την ανάρτηση του 902.gr για τα γεγονότα και δείτε τρία βίντεο με ρεπορτάζ από τα επεισόδια της Ρόδου από το open tv, το Πρώτο Θέμα και τον 902.gr

Με μια αιφνιδιαστική και πειθαρχημένη κίνηση οι δεκάδες εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ, μαζί με συνδικαλιστές από συνδικάτα όλης της χώρας αχρήστεψαν τις πρώτες ώρες της Πέμπτης τα μαφιόζικα σχέδια της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ που είχε μετατρέψει το χώρο διεξαγωγής του συνέδριου σε ένα σφραγισμένο φρούριο, με μπράβους και ανθρώπους της νύχτας, να ελέγχουν και να απειλούν τους εργαζόμενους, να αποκλείουν την είσοδο ακόμα και στα μέσα ενημέρωσης για την κάλυψη του Συνεδρίου.

Το σύνθημα «Συνδικάτα εργατών, όχι των εργοδοτών» ακούγεται δυνατά μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου από δεκάδες αντιπροσώπους και συνδικαλιστές που απαιτούν ένα συνέδριο πραγματικά εργατικό, χωρίς νόθους, εργοδότες και μπράβους.

Λιγοστοί υποστηρικτές της ηγετικής ομάδας κοιτάζουν αιφνιδιασμένοι και απορημένοι, βλέποντας με απογοήτευση για άλλη μια φορά ότι το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα έχει και την δύναμη και την πείρα να αχρηστεύει τις άθλιες μεθοδεύσεις τους...

«Συνέδριο θα γίνει και θα'ναι των εργατών, όχι των νόθων και των εργοδοτών»Με τα συνθήματα τους αντιπρόσωποι και συνδικαλιστές στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα, ενώ δεν λείπουν και τα νέα ευρηματικά συνθήματα, όπως «Με φουσκωτούς και μπράβους δεν δίνεται η λύση, φέρτε το ΝΑΤΟ να σας περιφρουρήσει!»και «Φέρτε μπροστά μας τα αφεντικά και βάλτε τους να κόβουν σαλάμια και τυριά»απαντώντας στις προκλητικές δηλώσεις του πρόεδρου της ΓΣΕΕ που βάφτισε... υπεύθυνους τυριών και αλλαντικών τα εκατοντάδες επιτελικά διευθυντικά στελέχη που συμμετέχουν αυτοπροσώπως σε «σωματεία» μηχανισμούς της εργοδοσίας που διαμορφώνουν πλαστούς συσχετισμούς.

Σκηνικό σικέ επεισοδίων

Αδυνατώντας να κάνουν οτιδήποτε άλλο οι εργατοπατέρες, επιχείρησαν να στήσουν ένα σκηνικό σικέ επεισοδίων.

Από τις αρχικές προκλήσεις, με εμετικες φράσεις του τύπου «φασιστακια κομμουνιστές», με τύπους που κυκλοφορούσαν με τις ζώνες στα χέρια, πέρασαν σε απειλές εναντίον φωτορεπόρτερ του «Ριζοσπάστη», προχωρώντας τελικά και σε βίαιες επιθέσεις εναντίον εκλεγμένων αντιπροσώπων, πάντα με την συνοδεία μπράβων (ακόμα και με δαγκωνιες !), προκαλώντας αγανάκτηση στους συγκεντρωμένους αντιπροσώπους και συνδικαλιστές.

Στο τέλος, οι εργατοπατέρες προσπάθησαν να κουκουλώσουν όλα τα παραπάνω, αξιοποιώντας θεατρινισμους για να το παίξουν και θύματα!

https://www.youtube.com/watch?v=2J83k5HIivA

.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

protypapeiramatika.jpg
Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων για τη διεξαγωγή τεστ στα Πρότυπα Γυμνάσια-Λύκεια της Θεσσαλίας
Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων για τη διεξαγωγή δοκιμασίας (τεστ) δεξιοτήτων για την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια της...
Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων για τη διεξαγωγή τεστ στα Πρότυπα Γυμνάσια-Λύκεια της Θεσσαλίας