Thumbnail
Έκανε "αστειάκια", ενώ είχε κληθεί να απολογηθεί

Προκλητικός εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας Γρεβενών, όπου κλήθηκε να απολογηθεί, ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο νεαρός, παρ' όλο που αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες επιχείρησε να αστειευτεί με την υπόθεση!

"Επιτέλους ελεύθερος!" αναφωνεί με την ανακρίτρια να ρωτά: "Τι εννοείτε;" "Αποφυλακίζομαι, τι δεν αποφυλακίζομαι;" αστειεύεται. Η ανακρίτρια του απαντά: "Όχι, για ανάκριση βρίσκεστε εδώ!" με τον 21χρονο να συνεχίζει το αστείο του λέγοντας: "Α, και εγώ νόμιζα ότι αποφυλακίζομαι!", όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ροδίτης, παρά τα αστεία του, αρνήθηκε να δώσει συμπληρωματική απολογία χωρίς την παρουσία συνηγόρου. Έτσι η οικογένεια του 21χρονου όρισε νέο δικηγόρο Αθηνών, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί στα Γρεβενά και να συνοδεύσει τον νεαρό στην ανακρίτρια.

Την ίδια ώρα, μετά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων στους δύο υπολογιστές της Ελένης, όπου δεν βρέθηκαν αξιόλογα ευρήματα, οι Αρχές ρίχνουν το βάρος τους στα κινητά τηλέφωνα δραστών και θύματος ενώ εκκρεμεί η απάντηση της εταιρείας facebook από τις ΗΠΑ στο αίτημα της ανακρίτριας για άρση των απορρήτων των προσωπικών λογαριασμών των δύο κατηγορουμένων και της Ελένης.

"Εσύ τι νομίζεις, ότι αυτά τα άτομα έχουν τόσο τρομερή ευφυΐα; Η μόνη ευφυΐα που διαθέτουν ήταν πώς θα βιαιοπραγήσουν από εκεί και πέρα τους συμβούλευσαν το τι θα κάνουν ακριβώς" είπε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

onaseia
Κινητοποιήσεις ενάντια στην Ιδιωτικοποίηση των Ωνάσειων σχολείων: «Όχι στους επιτηρητές», λένε οι εκπαιδευτικοί
Αντιδράσεις για τις εξετάσεις εισαγωγής και την εμπλοκή ιδιωτικών φορέων – Εκκλήσεις για αποχή από την επιτήρηση και μαζική συμμετοχή στις...
Κινητοποιήσεις ενάντια στην Ιδιωτικοποίηση των Ωνάσειων σχολείων: «Όχι στους επιτηρητές», λένε οι εκπαιδευτικοί
oiele
Σοβαρές αιχμές από την ΟΙΕΛΕ για “σιδηροδρομικό αυταρχισμό” εν μέσω πολιτικών εξελίξεων
Καταγγέλλεται στοχευμένη ενέργεια εκφοβισμού – Συσχέτιση με την υπόθεση Τεμπών και την επιστροφή του στον συνδικαλισμό
Σοβαρές αιχμές από την ΟΙΕΛΕ για “σιδηροδρομικό αυταρχισμό” εν μέσω πολιτικών εξελίξεων
posdep_1.jpg
ΠΟΣΔΕΠ: «Απαράδεκτη η επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική. Δεν έχει θέση η βία στο δημόσιο Πανεπιστήμιο»
Καταδίκη από την ΠΟΣΔΕΠ που ζητά την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας και την προστασία της ελευθερίας έκφρασης στα πανεπιστήμια
ΠΟΣΔΕΠ: «Απαράδεκτη η επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική. Δεν έχει θέση η βία στο δημόσιο Πανεπιστήμιο»