Βάλε μαύρο στο πιάτο σου να δεις καλό.
Οι φυτικές τροφές, στην πιο σκούρα τους εκδοχή δεν αποτελούν απλά ένα διατροφικό trend.
Το χρώμα τους μαρτυρά πολλές φυτικές χρωστικές ουσίες, για την ακρίβεια ανθοκυανίνες κι αυτό με τη σειρά του αυξημένη αντιοξειδωτική δράση, ισχυρότερη από εκείνη της αντίστοιχης, ανοιχτόχρωμης βερσιόν τους.
Συγκεκριμένα οι ανθοκυανίνες, συνιστούν μία κατηγορία φυτοχημικών με εξαιρετικές καλές επιπτώσεις στην υγεία.
Η δράση τους αντανακλάται και μέσα από την κατανάλωση των παρακάτων μαύρων σαν κάρβουνο τροφών, οι οποίες ξεχωρίζουν και για μερικούς ακόμα σημαντικούς λόγους.
Δείτε εδώ ποιες είναι οι μαύρες τροφές...
Διαβάστε επίσης:
H "Αλίτα: Άγγελος της Μάχης" είναι η περιπέτεια που χρόνια προσπαθούσε να γυρίσει ο Τζέιμς Κάμερον
Κάστερ Σεμένια: Άνδρας ή Γυναίκα;
Ποια είναι η Κατερίνα Ντούσκα που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom