Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/TheCase_omniatv/status/1068415507190173697/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1068415507190173697&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thepressproject.gr%2Farticle%2F136625%3Ffbclid%3DIwAR3WKI7eqmenZzSly_YTKgYDXHjSdfu1LT8nnHy3d6WalXwKRU2IKgA2fOY%23.XADxhbTeHms.facebook at this time, please check again later.
Thumbnail
Για την περίφημη υπόθεση «εμπρησμού»

Σύμφωνα με το dailythess.gr, oι 21 κατηγορούμενοι αντιμετώπιζαν βαρύτατες κατηγορίες, καθώς στο παραπεμπτικό βούλευμα του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου, περιγράφονταν, μεταξύ άλλων, τα κακουργήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών, της ληστείας κ.ά. Τέσσερις εκ των διωκόμενων είχαν κριθεί αρχικά προφυλακιστέοι για την υπόθεση, αλλά αφέθηκαν στην πορεία ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Να σημειωθεί, ότι η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» δεν παραστάθηκε στη διαδικασία ως πολιτικώς ενάγουσα.

Ο εισαγγελέας στην πρότασή του, πριν από μερικές μέρες, αναφέρθηκε διεξοδικά στην έλλειψη στοιχείων για τις κατηγορίες περί εγκληματικής οργάνωσης, λέγοντας ότι από τα στοιχεία που προσκόμισε η ΕΛ.ΑΣ. – κυρίως τηλεφωνικές κλήσεις – δεν προκύπτει κάποια συγκεκριμένη δομή, ενώ επίσης από τις καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας δεν προέκυπτε ούτε και οργανωμένη δράση κατά τον εμπρησμό.

 

https://twitter.com/TheCase_omniatv/status/1068415507190173697/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1068415507190173697&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thepressproject.gr%2Farticle%2F136625%3Ffbclid%3DIwAR3WKI7eqmenZzSly_YTKgYDXHjSdfu1LT8nnHy3d6WalXwKRU2IKgA2fOY%23.XADxhbTeHms.facebook

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ρευμα
Ηλεκτρολογικές βλάβες και ληγμένες ΥΔΕ από το 1984 σε σχολεία της Αγίας Παρασκευής - Γονείς ζητούν άμεση δράση
Γερασμένες εγκαταστάσεις και καμένα καλώδια - Η ασφάλεια των σχολείων στο επίκεντρο
Ηλεκτρολογικές βλάβες και ληγμένες ΥΔΕ από το 1984 σε σχολεία της Αγίας Παρασκευής - Γονείς ζητούν άμεση δράση
afisa
Ο Baldur Thorhallsson στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Ανοιχτή συζήτηση για τις γεωπολιτικές προκλήσεις των μικρών κρατών
Ο κορυφαίος Ισλανδός ειδικός αναλύει γιατί τα μικρά κράτη θα δοκιμαστούν περισσότερο μέχρι το 2035
Ο Baldur Thorhallsson στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Ανοιχτή συζήτηση για τις γεωπολιτικές προκλήσεις των μικρών κρατών