Κοινωνία 0

Ο Φουρθιώτης μήνυσε τους τεχνικούς του OPEN για προβλήματα στην εκπομπή του

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο Μένιος Φουρθιώτης εκπροσωπήθηκε από τον Αλέξη Κούγια

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου τεχνικού του καναλιού του Open Tv κατέθεσε το πρωί της Κυριακής ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης με αιτιολογία τα σημαντικά τεχνικά προβλήματα που εξακολουθούν να συμβαίνουν στην εκπομπή του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το zappit.gr o παρουσιαστής το πρωί της Κυριακής εμφανίστηκε στο Α.Τ. Παιανίας και κατέθεσε μήνυση κατά του Προϊσταμένου – Διευθυντή Τεχνικού Τμήματος της ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΑΕ, Δημητρίου Δημητρόπουλου και κατά παντός υπευθύνου, εργαζομένου – συνεργάτη της τεχνικής λειτουργίας του καναλιού, καθώς «αρνούνται να εφαρμόσουν όλες τις ενέργειες των απαραίτητων τεχνικών εργασιών».

Όπως δήλωσε μάλιστα ο δικηγόρος του παρουσιαστή, Αλέξης Κούγιας: «Πριν από λίγη ώρα ο Μένιος Φουρθιώτης υπέβαλλε μήνυση κατά των νομίμων εκπροσώπων του Open και κάποιων τεχνικών του καναλιού, γιατί παρά τις δύο δικαστικές αποφάσεις που τον έχουν δικαιώσει και υποχρεώνουν τη διοίκηση του Open να μην αλλάξει ούτε στην παραμικρή λεπτομέρεια καμία από τις συνθήκες της μεταδόσεως της εκπομπή του και όταν λέμε συνθήκες εννοούμε την ώρα μεταδόσεως, όπως επίσης ότι και το κόνσεπτ της εκπομπής πρέπει να καθορίζεται αποκλειστικά από τον κ. Φουρθιώτη και τους συνεργάτες του, αυτό δε συνέβη ούτε χθες ούτε σήμερα και γι’ αυτό τον λόγο κινήσαμε την αυτόφωρη διαδικασία με την υποβολή αυτής της μηνύσεως. Εφόσον τα γεγονότα κινηθούν φυσιολογικά, οι υπεύθυνοι και οι τεχνικοί θα πρέπει να συλληφθούν μέσα στις επόμενες ώρες. Το αυτόφωρο είναι διαρκείας.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του Μένιου Φουρθιώτη, τόνισαν πως ο παρουσιαστής δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να στραφεί κατά της εταιρείας και του Τζώνη Καλημέρη ή κάποιου άλλου διοικητικού στελέχους, καθώς γνωρίζει ότι ο κ. Καλημέρης είχε δώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες σε όλους τους υπεύθυνους τεχνικούς ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο.

Με δεδομένο ότι πρόκειται για την εκπομπή με την υψηλότερη τηλεθέαση αυτή τη στιγμή στο Open, πολύ πάνω από τον μέσο όρο του σταθμού, η κακή εικόνα που βγαίνει προς τα έξω βλάπτει εκτός από την εκπομπή και το ίδιο το κανάλι, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η αυτόφωρη διαδικασία έχει κινηθεί με εντολή εισαγγελέα κι επειδή πρόκειται για «διαρκές έγκλημα», αν δεν συλληφθούν εντός της ημέρας οι υπεύθυνοι, οι αρχές θα μεταβαίνουν καθημερινά στην Παιανία.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία