Απαγχονισμένος βρέθηκε ένας 45χρονος, κάτοικος της περιοχής της Ζάκρου, χτες το μεσημέρι, στην αγροικία που διέθετε λίγα χιλιόμετρα μετά τη Ζάκρο προς Ξηρόκαμπο.
Τον άτυχο άνδρα, που δεν είχε δημιουργήσει ακόμα τη δική του οικογένεια, έψαχναν συγγενικά του πρόσωπα από το πρωί και φτάνοντας στο σημείο τον βρήκαν κρεμασμένο με σχοινί κάτω από ένα δέντρο, έξω από το σπίτι του.
Η αστυνομία με τις καταθέσεις των συγγενών και των γνωστών του, που είχαν συναναστραφεί μαζί του το τελευταίο διάστημα, θα προσπαθήσει να βγάλει ένα πόρισμα για τα αίτια που οδήγησαν, τον γνωστό σε όλους τους κατοίκους της περιοχής άντρα, στο απονενοημένο διάβημα.
Παράλληλα και η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει τις επόμενες ώρες στο Ηράκλειο, θα βοηθήσει στην έκδοση ασφαλών συμπερασμάτων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ