Thumbnail
Κωπηλασία

Οι Κυρίδου-Μπουρμπου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη δίκωπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων στο Ραστίτσε της Τσεχίας, ενώ το δίδυμο Νόνη- Αγιώτη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο!

Άλλες δύο διακρίσεις προστέθηκαν στην πιο… ελληνική εβδομάδα των τελευταίων ετών στον αθλητισμό. Η Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη δίκωπο, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων στο Ραστίτσε που διεξάγεται στην Τσεχίας.

«Το απολαύσαμε σήμερα. Αυτός ο αγώνας ήταν ξεκάθαρα πολύ πιο δύσκολος από τους προηγούμενους. Ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τις διάφορες συνθήκες που βρίσκαμε. Κάναμε πολύ καλή εκκίνηση και διατηρήσαμε τη διαφορά μέσα στη κούρσα αλλά στα τελευταία 400μ. θέλαμε απλά να τερματίσουμε», δήλωσε η Μπούρμπου αμέσως μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου.


Ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική ελληνική επιτυχία στην Τσεχία, καθώς για την ίδια διοργάνωση αλλά για διπλό σκιφ, η Ισμήνη Νόνη και η Ελένη Αγιώτη κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Η ελληνική βάρκα τερμάτισε σε 7:19.400 πίσω μόνο από τις Κινέζες Λιου και Ζανγκ που στέφθηκαν νέες παγκόσμιες πρωταθλήτριες με χρόνο 7:17.410.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα