Κοινωνία 0

Οι πνιγμοί στην Κρήτη "συναγωνίζονται" τους θανάτους από τροχαία

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νέος πνιγμός άντρα στο Λασήθι

Την θλιβερή λίστα των θανάτων στις θάλασσες της Κρήτης έρχεται να συμπληρώσει ένα ακόμα περιστατικό που καταγράφηκε περίπου στις 11.30 το πρωί στην περιοχή της Παχειάς Άμμου.

Ένας 62χρονος πολύτεκνος αγρότης ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά οι προσπάθειες ανάνηψης από τους γιατρούς δεν απέδωσαν.

Ο γιος του 62χρονου, ο οποίος καθάριζε την παραλία λίγα μέτρα πιο πέρα από το σημείο, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο άνδρας που ανέσυραν αναίσθητο ήταν ο πατέρας του. Στο σημείο έσπευσαν τα παιδιά και η σύζυγος του άντρα.

Για το τραγικό συμβάν ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, που έχει αναλάβει και τη σχετική προανάκριση.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία