Thumbnail
Βόλος

Σήμα κινδύνου από τη Φιλοζωική Ομάδα Βόλου για λιμνάζοντα νερά με καυστικό υγρό οξύ σε κεντρικό δρόμο του Βόλου.

Με ανάρτησή της στο Facebook η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου ενημερώνει ότι δύο σκυλάκια που πέρασαν από το σημείο κάηκαν στα πόδια τους και υπέστησαν εξανθήματα.

Οι φιλόζωοι τοποθέτησαν ενημερωτικά σημειώματα και σήμερα αναμένεται να απευθυνθούν στη δημοτική αρχή Βόλου προκειμένου να καθαριστεί το καυστικό υγρό οξύ.

Αναλυτικά η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου ενημερώνει τα εξής:

«Μεγάλη προσοχή! Στην συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη με Αργοναυτών, απέναντι από το γωνιακό περίπτερο, υπάρχουν λιμνάζοντα νερά με ιδιαίτερα καυστικό υγρό οξύ!

Σε δευτερόλεπτα πάτησαν και κάηκαν 2 ζωάκια (ευτυχώς επιφανειακά) και κάποιες σταγόνες που ακούμπησαν σε ανθρώπινο δέρμα δημιούργησαν αμέσως τσούξιμο και εξανθήματα.

Μπήκαν προειδοποιητικά σημειώματα στην κολόνα και αύριο (σήμερα) θα ειδοποιηθεί ο Δήμος και το τμήμα καθαριότητας ελπίζοντας να μεριμνήσουν κατάλληλα».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ηλιούπολη
Γονείς για Ηλιούπολη: «Να παρθούν τώρα μέτρα στήριξης των μαθητών πριν από τις Πανελλαδικές»
Έκκληση για ψυχολόγους σε όλα τα σχολεία και αλλαγές στο εξεταστικό σύστημα μετά το τραγικό περιστατικό με δύο τις μαθήτριες
Γονείς για Ηλιούπολη: «Να παρθούν τώρα μέτρα στήριξης των μαθητών πριν από τις Πανελλαδικές»
Μαρινάκης
Μαρινάκης για βία στα ΑΕΙ: «Τέτοια περιστατικά πρέπει να αντιμετωπίζονται από την κανονική αστυνομία»
Η παραδοχή ότι η Πανεπιστημιακή Αστυνομία «δεν προχώρησε» και τα νέα μέτρα ασφαλείας στα πανεπιστήμια
Μαρινάκης για βία στα ΑΕΙ: «Τέτοια περιστατικά πρέπει να αντιμετωπίζονται από την κανονική αστυνομία»