Καιρός: Που να κρατάτε ομπρέλα σήμερα Δευτέρα – Τι αναμένεται σήμερα και τις επόμενες μέρες σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Κοινωνία 0

Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΟΑΕΔ

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 24 Ιουλίου, στην ιστοσελίδα τουΟΑΕΔ (www.oaed.gr) τα οριστικά αποτελέσματα του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού περιόδου 2018-2019.

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν τα οριστικά Μητρώα «Δικαιούχων - Ωφελουμένων» και «Παρόχων», οι οριστικοί Πίνακες Αποκλειομένων, καθώς και το αρχείο των αποδεκτών ενστάσεων.

Το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού θα διαρκέσει 12 μήνες, από την 25η Ιουλίου 2018 έως την 24η Ιουλίου 2019. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά με τη χρήση της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού.

Η Επιταγή είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά, ο οποίος αποτυπώνεται τόσο στο οριστικό μητρώο όσο και στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Οργανισμού και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι την 24η Ιουλίου 2019.

Οι πάροχοι ελέγχουν την ύπαρξη Επιταγής και την ενεργοποιούν μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.

Ο ΟΑΕΔ καλεί τους ενδιαφερόμενους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, το οποίο θα υλοποιηθεί βάσει της υπ΄ αριθμ. 5/2018 Δημόσιας Πρόσκλησης, να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής από την Τετάρτη 01.08.2018 αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του Οργανισμού.

Η εφαρμογή για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή καθ' όλη τη διάρκεια υλοποίησης του Προγράμματος και έως την 25.06.2019.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στον διαδικτυακό τόπο του Ο.Α.Ε.Δ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

28η Οκτωβρίου: Τι ισχύει για τις απουσίες μαθητών σε γιορτή και παρέλαση

Σοφία Ζαχαράκη: «Διατηρούμε ανοιχτά σχολεία ακόμη και για δύο ή τρία παιδιά στην περιφέρεια»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία