Ώρα για σινεμά - Οι ταινίες της εβδομάδας [trailers]
Οι ταινίες που προβάλλονται από σήμερα, Πέμπτη 5/7

Ο Ant-Man και η Σφήκα

Ο πιο μικροσκοπικός υπερήρωας αποκτά σέξι συνεταίρο. Ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει την κανονική του ζωή με τις ευθύνες του ως Ant-Man, ο Σκοτ Λανγκ αναλαμβάνει μια καινούργια, επείγουσα αποστολή από τον δόκτωρ Χανκ Πιμ, που τον αναγκάζει να ξαναφορέσει τη στολή του και να μάθει να μάχεται δίπλα στην Σφήκα.

Ο Πρόεδρος

Αργεντίνικο πολιτικό θρίλερ με τον Ρικάρντο Νταρίν. Κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής σε ένα απομακρυσμένο ξενοδοχείο στην καρδιά των Άνδεων, ο πρόεδρος της Αργεντινής βρίσκεται εγκλωβισμένος ανάμεσα στην πολιτική και την προσωπική του ζωή. Θα προστατέψει την εξουσία του ή θα σταθεί στην οικογένειά του υπερασπιζόμενος τις αξίες του;


Έτσι Είναι η Ζωή

Γαλλική κομεντί από τους δημιουργούς της ταινίας «Οι Άθικτοι». O Μαξ που ασχολείται με την τροφοδοσία εδώ και 30 χρόνια αναλαμβάνει να οργανώσει τον γάμο ενός πολύ σημαντικού πελάτη. Κι ενώ τα πάντα είναι φροντισμένα στην εντέλεια, όλα καταλήγουν σε χαοτική καταστροφή.


Η Μέρα της Επιστροφής μου
Ιστιοπλοϊκή βιογραφική περιπέτεια με τους Κόλιν Φερθ και Ρέιτσελ Βάις. Η αληθινή ιστορία του ερασιτέχνη ιστιοπλόου Ντόναλντ Κράουχερστ που το 1968 προσπάθησε να κάνει τον περίπλου της γης.


Η Σωτηρία της Ψυχής

Ένας ηλικιωμένος Ινδός αποφασίζει ξαφνικά να εγκαταλείψει το σπίτι του και να ταξιδέψει μαζί με το γιο του στο μυθικό Βαρανάσι προκειμένου να αφήσει στην ιερή αυτή πόλη την τελευταία του πνοή.


Απαγωγή

Ισπανικό θρίλερ. Μια κορυφαία δικηγόρος θα δει τη ζωή της να μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν ο γιος της εξαφανίζεται από το σχολείο, χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος πίσω του.

σχετικά άρθρα

Δικαστική προσφυγή των εκπαιδευτικών για τη διεκδίκηση των δώρων
Δικαστική προσφυγή των εκπαιδευτικών για τη διεκδίκηση των δώρων
Μαζικά οι εκπαιδευτικοί συμπληρώνουν την αίτηση με την οποία ζητούν πίσω τα επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας
Δικαστική προσφυγή των εκπαιδευτικών για τη διεκδίκηση των δώρων