Thumbnail
«Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη» έγραφε ο κύριος τίτλος της ακροδεξιάς εφημερίδας

Την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με την τήρηση της διαδικασίας του Αυτοφώρου σε βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας «Μακελειό» διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος, με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο του εντύπου.

Ο κ. Ζαγοραίος διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, με εντολή να διαπιστωθεί άμεσα αν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, όπως αυτό της «προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας», «παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων» κ.ά. και την τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας.

Αφορμή για την παρέμβαση του εισαγγελέα αποτέλεσε η πρώτη σελίδα της εφημερίδας με αφορμή την συμφωνία Ελλάδας και Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας για την ονομασία της γείτονος. Το πρωτοσέλιδο απεικονίζει φωτογραφίες του πρωθυπουργού και του υπουργού Εξωτερικών παραποιημένες ώστε να εμφανίζονται τραυματισμένοι από σφαίρες, ενώ εμφανίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τραυματισμένο από σφαίρες και πεσμένο στο έδαφος. Κάτω από τη φωτογραφία του Προκόπη Παυλόπουλου γράφει: «Σε καιρό πολέμου εκτελούνται κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας». 

Ο κύριος τίτλος είναι «στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη», ο υπέρτιτλος «Παυλόπουλος-Τσίπρας-Κοτζιάς: εκτελεστικό απόσπασμα και μία σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή» ενώ αναφέρεται σε «παράδοση της Μακεδονίας μας σε Αλβανο-Σλάβους». 

Τις φωτογραφίες συνόδευε το ερώτημα, «υπάρχει Έλληνας πατριώτης που να διαφωνεί με αυτό το πρωτοσέλιδο;».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
Δόμνα Μιχαηλίδου στο alfavita.gr για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση: Όταν η έγκαιρη στήριξη αλλάζει τη ζωή του παιδιού
Της Δόμνας Μιχαηλίδου, Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Δόμνα Μιχαηλίδου στο alfavita.gr για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση: Όταν η έγκαιρη στήριξη αλλάζει τη ζωή του παιδιού
spoudes.jpg
Νέα πλατφόρμα ενώνει τις ελληνικές σπουδές σε όλο τον κόσμο
Η πρωτοβουλία της Study in Greece χαρτογραφεί εκατοντάδες προγράμματα ελληνικών σπουδών και ενισχύει τη διεθνή παρουσία των ελληνικών πανεπιστημίων
Νέα πλατφόρμα ενώνει τις ελληνικές σπουδές σε όλο τον κόσμο
παπαιωαννου
Δηλώσεις Νίκου Παπαϊωάννου στο alfavita.gr: «Θεσμική δικαιοσύνη για 400.000 αποφοίτους ΤΕΙ – Κλείνει μια εκκρεμότητα ετών»
«Με τη ρύθμιση που καταθέσαμε, προχωράμε σε μια ουσιαστική πρωτοβουλία που κλείνει μια εκκρεμότητα πολλών ετών για εκατοντάδες χιλιάδες αποφοίτους...
Δηλώσεις Νίκου Παπαϊωάννου στο alfavita.gr: «Θεσμική δικαιοσύνη για 400.000 αποφοίτους ΤΕΙ – Κλείνει μια εκκρεμότητα ετών»