Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας διοργανώνει το 37ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου από την 1η έως τις 17 Ιουνίου, στην παραλία του Λευκού Πύργου από το Βασιλικό Θέατρο - άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου έως τη στάση Στρατηγείου.
Φέτος, το Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο σε έναν από τους μεγαλύτερους ποιητές όλων των εποχών, στον ποιητή του «Ερωτόκριτου» Βιτσέντζο Κορνάρο, στα πλαίσια του 2018 «Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς».
Τα περίπτερα θα είναι ανοιχτά, καθημερινά, από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ και τις Κυριακές από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και το απόγευμα από τις 6.30 έως τις 11 το βράδυ.
Φέτος, για πρώτη φορά θα γίνουν πάνω από 200 εκδηλώσεις και βιβλιοπαρουσιάσεις και στα περίπτερα θα βρίσκονται καθημερινά συγγραφείς για να υπογράφουν τα βιβλία τους.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ