Πρόκειται για το νεότερο μέλος μιας οικογένειας Κούρδων, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες φιλοξενούνται στο Ηράκλειο, σε ένα από τα σπίτια που προσφέρονται μέσα από την Αναπτυξιακή Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι κόλλησε ανεμοβλογιά και το μεγάλο Σάββατο εισήχθη στο ΠΑΓΝΗ.
Εκεί διαπιστώθηκε πως πέρα από την ανεμοβλογιά που είχε, έπασχε και από λευχαιμία! Άμεσα μπήκε στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το κρατήσουν στη ζωή.
Η κατάσταση της υγείας του όμως ήταν τέτοια, με αποτέλεσμα να μην αντέξει ο οργανισμός του και να αφήσει την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα.
Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκαν τα μέλη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου, το οποίο αναμένεται να κηδευτεί αύριο με έξοδα του συγκεκριμένου φορέα. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος με δηλώσεις του στο e-kriti.gr
Σημειώνεται ότι η οικογένεια φιλοξενείται στο Ηράκλειο από τον περασμένο Νοέμβρη και έχει ένα ακόμη παιδί. Οπως είναι φυσικό, οι γονείς είναι σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, με τα μέλη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου να παρέχουν κάθε δυνατή στήριξη στην οικογένεια.
Πηγή: e-kriti.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ