Διανομή προϊόντων συνεχίζεται σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018, από τις ώρα 13:00 έως 15:00, στους χώρους των κατά τόπων Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Θεσσαλονίκης, για τους κατοίκους της 1ης, 3ης, 5ης Δημοτικής Κοινότητας και της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας, ενώ για τους κατοίκους της 4ης Δημοτικής Κοινότητας, πραγματοποιήθηκε χθες. Η διανομή για τους κατοίκους της 2ης Δημοτικής Κοινότητας θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου και ώρα 13:00 έως 15:00, από το κτίριο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας επί της οδού Μοναστηρίου 53-55.
Τα τρόφιμα που διανέμονται έχουν συγκεντρώσει οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης από δωρεές φορέων και επιχειρήσεων τροφίμων.
Διανομή τροφίμων συνεχίζεται και σήμερα, για το πασχαλινό τραπέζι, σε 130 οικονομικά αδύναμες οικογένειες, καταγεγραμμένες στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης, με την ευγενική προσφορά από αλυσσίδα σούπερ μάρκετ, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».
Οι δικαιούχοι των καλαθιών τα παραλαμβάνουν από τα καταστήματα και σήμερα.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom