Μεγάλες ζημιές σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο κολυμβητήριο της Νέας Χώρας στα Χανιά, όταν τμήμα της οροφής στα αποδυτήρια των κοριτσιών κατέρρευσε, την ώρα μάλιστα που στον χώρο βρίσκονταν μικρά παιδιά.
Σύμφωνα με το zarpanews.gr, εκείνη την ώρα ευτυχώς δεν περνούσε κάποιο παιδί από κάτω, παρότι οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου ήταν γεμάτες λόγω προπονήσεων. Δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, ενώ οι άνθρωποι της διοίκησης του ΕΑΚ βρέθηκαν στο σημείο από την πρώτη στιγμή. Από σήμερα θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς.
Φυσικά το σημερινό συμβάν δεν έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία αφού οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου είναι υπό κατάρρευση εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Κοινό μυστικό αποτελεί πως μέσα στις δεκαετίες ελάχιστα έχουν γίνει στο κομμάτι της συντήρησης καθώς το ιδιότυπο ιδιοκτησιακό καθεστώς αλλά και ο τρόπος λειτουργία του έχουν φτάσει το κολυμβητήριο σε εγκατάλειψη.
Πάντως, από τη νυν διοίκηση έχει ξεκινήσει μία σειρά από παρεμβάσεις που ξεκίνησαν από τον μηχανολογικό εξοπλισμό στο υπόγειο, επεκτάθηκαν στο κτήριο 1 και αμέσως μετά θα προχωρούσαν στο σημείο αυτό που σημειώθηκε η ζημιά, κάτι που τώρα θα γίνει με τη μορφή του κατεπείγοντος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ