Συνελήφθη τα ξημερώματα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκη 58χρονος δημοτικός υπάλληλος που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είχε μετατρέψει το σπίτι του σε φυλακή!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται ότι κρατούσε τα δύο ξαδέρφια του ομήρους για 6 - 8 μήνες προκειμένου να τους αποσπάσει χρήματα. Φαίνεται ότι κατάφερε να αποσπάσει 63.000 ευρώ από τα βιβλιάριά τους ενώ για να συνεχίσει να τους πέρνει χρήματα τους απειλούσε ότι θα έκανε κακό στην αδερφή τους.
Όταν έφευγε από το σπίτι τους κρατούσε δεμένους με χειροπέδες στα χέρια και με καλώδια στα πόδια και τους έλυνε το βράδυ, όταν επέστρεφε.
Τα ξαδέρφια του είχαν πάει από τις Σέρρες όπου διέμεναν, στο σπίτι του στο Ωραιόκαστρο, για να τους φιλοξενήσει.
Ο 58χρονος οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 15/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ