Thumbnail
Η πυρκαγιά ξέσπασε πιθανότατα κατά τη διάρκεια εργασιών εντός του χώρου

Νεκρός ανασύρθηκε ένας εργάτης που φέρεται να έκανε εργασίες (μαζί με άλλα δύο άτομα που σύμφωνα με μαρτυρίες βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις αλλά έφυγαν) στο χώρο των Ψυγείων «Αλεξόπουλου» μεταξύ Αγριάς και Λεχωνίων όταν στο χώρο ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά νωρίς το μεσημέρι μέσα στις εγκαταστάσεις των ψυγείων, με συνέπεια τόσο στην Πυροσβεστική όσο και στο ΕΚΑΒ να σημάνει συναγερμός. Στο χώρο αναμένεται ιατροδικαστής από την Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεκρός είναι ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής που διέμενε στα Λεχώνια, η σορός του οποίου παραμένει στα παλιά ψυγεία, μέχρι να έρθει ιατροδικαστής που κλήθηκε από τη Λάρισα.

Επί τόπου βρίσκεται ισχυρή δύναμη 20 πυροσβεστών με έξι οχήματα που προσπαθούν να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην περίπτωση τυχόν απεγκλωβισμού και μεταφοράς στο Νοσοκομείο. Πριν από λίγη ώρα ειδοποιήθηκαν δυνάμεις πυρόσβεσης και από την υπόλοιπη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια εργασιών εντός του χώρου, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έκαναν λόγο για παρουσία ατόμων που έσπευσαν να απομακρυνθούν. Ο πυκνός καπνός πάντως, είναι ορατός ακόμη και από τον Βόλο.

Μιλώντας στο “Ράδιο-Ένα 102,5”, ο πρόεδρος της Δ.Ε. Νίκος Νομικός, τόνισε ότι υπήρξε μια αναστάτωση στην περιοχή, αλλά ευτυχώς δεν φαίνεται να κινδυνεύουν γειτονικές περιουσίες.

Πηγή: magnesianews.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Ολομέλεια της Βουλής
Βουλή - LIVE: Ψηφίζεται σήμερα το πολυνομοσχέδιο-«σκούπα» στην εκπαίδευση
Δείτε live στο alfavita τη συζήτηση στη Βουλή για την ίδρυση της Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών – Τι προβλέπουν οι τροπολογίες για την...
Βουλή - LIVE: Ψηφίζεται σήμερα το πολυνομοσχέδιο-«σκούπα» στην εκπαίδευση
Συνταξιούχος
Συντάξεις-σοκ για τη νέα γενιά: Κάτω από 1.000 ευρώ μετά από 40 χρόνια δουλειάς
Πώς οι μελλοντικοί συνταξιούχοι θα ζουν με το 50% του μισθού τους – Αναλυτικά παραδείγματα για μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες
Συντάξεις-σοκ για τη νέα γενιά: Κάτω από 1.000 ευρώ μετά από 40 χρόνια δουλειάς
Ομάδα ΔΙΑΣ της Ελληνικής Αστυνομίας με μηχανή
Άγιος Παντελεήμονας: Στο νοσοκομείο 58χρονος μετά από άγρια συμπλοκή – Χειροπέδες σε 48χρονο
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 58χρονος μετά από συμπλοκή στον Άγιο Παντελεήμονα
Άγιος Παντελεήμονας: Στο νοσοκομείο 58χρονος μετά από άγρια συμπλοκή – Χειροπέδες σε 48χρονο