Thumbnail
Ηπειρος

Διπλή τραγωδία… Δύο νέοι άνθρωποι άφησαν στην άσφαλτο την τελευταία τους πνοή.. Το τροχαίο έγινε το απόγευμα της Κυριακής, κοντά στην είσοδο της Φιλιππιάδας. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη. Οδηγός και συνοδηγός βρέθηκαν εκτός αυτοκινήτου, αρκετά μέτρα μακριά. Στον τόπο του δυστυχήματος βρέθηκαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Υπέκυψε στα βαριά τραύματά της 30χρονη γυναίκα που επέβαινε σε Ι.Χ αυτοκίνητο το οποίο το απόγευμα εξετράπη της πορείας του και μετά απο αρκετές τούμπες ανατράπηκε, με τους δύο επιβαίνοντες, έναν 43χρονο και την 30χρονη να εκσφεντονίζονται από το όχημα και να καταλήγουν στην άσφαλτο.

Στο σημείο του συμβάντος στην Φιλιππιάδα προς την έξοδο για Άρτα, έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ο 43χρονος που την ίδια μέρα είχε την ονομαστική του εορτή σκοτώθηκε ενώ η 30χρονη διακομίσθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο νοσοκομείο Αρτας, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Σημειώνεται ότι και οι δύο επιβαίνοντες διέμεναν σε χωριά της Αρτας. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικος
Αυτοδίκαιη αργία στους εκπαιδευτικούς και στο Δημόσιο: πότε επιβάλλεται, πότε όχι και γιατί δεν είναι «απλή υπόθεση»
Πότε ένας εκπαιδευτικός ή ένας δημόσιος υπάλληλος τίθεται αυτομάτως εκτός υπηρεσίας – Τι προβλέπει ο νέος νόμος για την αυτοδίκαιη αργία
Αυτοδίκαιη αργία στους εκπαιδευτικούς και στο Δημόσιο: πότε επιβάλλεται, πότε όχι και γιατί δεν είναι «απλή υπόθεση»
axiologisi-ekpaideftikon
Σχολεία: Αλλαγές στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ώστε να συνδεθεί άμεσα με δείκτες ποιότητας, λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας
Aρχίζει η αξιολόγηση και των μονίμων εκπαιδευτικών σε πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα - Στόχος του υπουργείου Παιδείας είναι να αυξηθούν οι σχολικοί...
Σχολεία: Αλλαγές στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών ώστε να συνδεθεί άμεσα με δείκτες ποιότητας, λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας