Εξυγίανση ή παρωδία και ανικανότητα;
Μανώλης Αϊβαλιώτης

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτή η κυβέρνηση καταφεύγει σε κινήσεις αδυναμίας και ανικανότητας για την αντιμετώπηση των προβλημάτων στον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο.
      Δεν είναι η πρώτη φορά, που καταφεύγει σε λύσεις κάθετες, ώστε να επιδείξει την δήθεν ΤΟΛΜΗ της για την λεγόμενη ΚΑΘΑΡΣΗ του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Πριν από ένα χρόνο περίπου, ο τότε υφυπουργός αθλητισμού κύριος ΚΟΝΤΟΝΗΣ, πρότεινε  στον κ. Τσίπρα την διακοπή του πρωταθλήματος και ο τελευταίος θα  λάμβανε την οριστική απόφαση για το αν θα μπει ή όχι λουκέτο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ώστε να ξεκινήσει η λεγόμενη κάθαρση, η οποία τελικά οδήγησε στα γνωστά αποτελέσματα  των τελευταίων ημερών (ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΕΣ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΟΙΝΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ).
     Αυτό που έλειπε και λείπει από το Ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι τόσο η ισονομία και η τήρηση των κανόνων, όσο και η αυστηρή τήρηση των νόμων.
     Το νομικό οπλοστάσιο είναι, όπως ομολογούν οι ειδικοί, πλήρες.  Αυτό που ΛΕΙΠΕΙ είναι η πολιτική βούληση για την ΤΗΡΗΣΗ του προς πάσα κατεύθυνση. Οι ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ λυκοφυλίες έχουμε διαπιστώσει ότι μέχρι σήμερα έχουν οδηγήσει το ποδόσφαιρο, αλλά και την πολιτική γενικότερα, σε απαξίωση από το κοινωνικό σύνολο.
     Η πολιτική ηγεσία με τις προηγούμενες αποφάσεις που είχε λάβει και που οδήγησαν στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα,  ποια είναι η λύση που επιλέγει; Την διακοπή του πρωταθλήματος και για άλλη μια φορά την δήθεν εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. 
     Καταλήγω με την ερώτηση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ προς τον απόλυτα υπεύθυνο για ολη αυτην την κατάσταση τον κύριο ΤΣΙΠΡΑ:
      Γιατί δεν το έπραξε μέχρι σήμερα; Ποιος τον εμπόδισε; Είναι ή δεν είναι κυβέρνηση σε αυτό τον τόπο;
      Στο σκοτάδι που μας έβαλαν ένα έχω να πω, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ.

 

 

σχετικά άρθρα